• تاریخ انتشار : 1404/10/28 - 14:33
  • تعداد بازدید خبر : 99
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید سرزده بازرس کل قضایی استان سیستان و بلوچستان از شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و اداره آب و فاضلاب زاهدان

بازرس کل استان سیستان و بلوچستان در راس یک هیات بازرسی از برخی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان شهرستان زاهدان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان سیستان و بلوچستان، غلامرضا کوهی، بازرس کل قضایی استان در رأس هیاتی به صورت سرزده از برخی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان شهرستان‌ زاهدان بازدید کرد. این بازدیدها با محوریت نظارت بر عملکرد دستگاه‌های زیرمجموعه در نحوه خدمات‌رسانی به مردم شریف زاهدان انجام شد.

شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان

در جریان این بازدید، مدیر شرکت نفت نسبت به بیان مشکلات حوزه کاری خود بالأخص طرح کدینگ کارت‌های هوشمند، تخصیص سهمیه سوخت مصرف‌کنندگان عمده و معضل قاچاق سوخت پرداخته و خواستار همراهی بازرسی کل استان در شناسایی و برخورد با متخلفین این حوزه شد. در ادامه به‌منظور نحوه ارائه خدمات به شهروندان از جایگاه عرضه سوخت واقع در خیابان دانشگاه زاهدان بازدید به عمل آمده و از نزدیک نحوه توزیع بنزین از طریق کارت‌های اضطراری جایگاه مورد پایش قرار گرفته و مقرر گردید تمهیدات لازم جهت بهره‌مندی مسافرین ورودی به استان از محل سهمیه کارت اضطراری جایگاه‌ها در ساعات مختلف شبانه‌روز در دستور کار شرکت نفت قرار گیرد.

بازدید از اداره آب و فاضلاب زاهدان

با توجه به حجم قابل‌توجه شکایات واصله به طرفیت شرکت آب و فاضلاب استان خصوصاً پیرامون افزایش رقم قبوض آب‌بها، بازرس کل استان ضمن بازدید سرزده از اداره آب و فاضلاب شهرستان زاهدان با حضور در امور مشترکین اداره یادشده از نحوه ارائه خدمات و توضیحات به مشترکین معترض به رقم آب‌بها به صورت مستقیم در جریان مشکلات اربابان رجوع قرار گرفت.

در خاتمه ضمن دستور اصلاح قبوض برخی از مراجعین مقرر گردید به‌منظور جلوگیری از نارضایتی مشترکین و مدیریت مصرف آب در صورت افزایش تصاعدی مصرف آب مشترکین نسبت به دوره‌های گذشته، سامانه مربوطه به صورت خودکار نسبت به ارسال پیام به مشترک جهت بررسی دلایل افزایش مصرف آب اقدام کند.

 

کلمات کلیدی
یاسر فاتحی فشتمی
تهیه کننده:

یاسر فاتحی فشتمی

تصاویر

 -  -  -