- بازدید سرزده بازرس کل استان گیلان از بیمارستانهای پورسینا و ولایت رشت/عیادت از حادثهدیدگان انفجار گاز در رشت 04/05/01
- کاهش ۹ هزار میلیارد تومانی در هزینه مناقصه استخراج سنگ آهن سنگان با ورود سازمان بازرسی 04/04/31
- خدمات بیمهای زیر ذرهبین بازرسان سازمان بازرسی/تاکید بر تسریع در پرداخت خسارات توسط شرکتهای بیمه/ نامه هشداری سازمان بازرسی به مدیران بیمه مرکزی 04/04/30
- بازدید بازرس کل استان گیلان از سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت 04/04/30
- بازدید بازرس کل گیلان از نیروگاه سیکل ترکیبی پرهسر/تاکید آقایی بر توسعه این نیروگاه 04/04/30
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی استان یزد از هیاتهای حل اختلاف مالیاتی/مختاری: مرکز دادرسی مالیاتی یکی از ارکان حیاتی سازمان امور مالیاتی است 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان گیلان از پروژه کمربندی سیاهکل/ آقایی خبر داد: تشکیل کمیته نظارت بر شورای اداری شهرستانها در بازرسی کل استان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان سیستان و بلوچستان از روند برگزاری کنکور سراسری در استان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان تهران و مشاور رئیس سازمان بازرسی کل کشور از راه آهن/ سهرابخان: خط قرمز بازرسی کل استان نارضایتی مردم است 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان قم از اتاق اصناف استان/ تاکید طالبی بر هماهنگی میان دستگاههای اجرایی و تشکلهای صنفی 04/04/29
ایلام
نشست مشترک بازرسیکل استان ایلام با مسئولان نظارت بر بازار استان
نشست هماندیشی با موضوع تشدید و هدفمندکردن نظارت بر قیمت کالاهای اساسی با اداراتکل صمت، جهادکشاورزی، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف با حضور معاون اقتصادی استاندار و جانشین دادستان ایلام در بازرسیکل استان برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی بازرسیکل استان ایلام، در این جلسه عیسی هواسی ضمن تشریح وضعیت کنونی بازار و عدم رضایت عمومی از افزایش قیمتها، خواستار تشدید و هدفمند کردن نظارتها شد و به مصادیقی از افزایش قیمت که در قالب تخفیفهای غیرواقعی به منظور عادیسازی قیمتها صورت میگیرد، اشاره کرد.
بازرسکل استان با بیان اهمیت و نقش نظارت در سالمسازی بازار و ایجاد احساس رضایت در مردم، به تفاوتهای گرانی و تورم با گرانفروشی در جامعه اشاره کرد و خواستار برخورد جدی و هدفمند با گرانفروشی شد.
وی ضمن تاکید بر هدفمند کردن نظارتها، خواستار تهیه بانک اطلاعاتی از قیمت محصولات کالاهای اساسی در بازار و نظارت بر افزایش قیمت رسمی این کالاها توسط تولیدکنندگان و واحدهای تولیدی و تهیه گزارش تخلفاتی برای تولیدکنندگان متخلف و ارسال گزارش آنها به استان محل استقرار آنها شد.
هواسی در این جلسه ضمن تاکید بر مغفول ماندن زنجیره توزیع و عدم کنترل میزان ورود و خروج کالاهای اساسی، گفت: ادارات استانی در استفاده کامل از ظرفیت سامانههای مرتبط اتمام جدید داشته باشند. همچنین با توجه به عدم بازدارندگی جرایم مندرج در قانون تعزیرات حکومتی، از سایر ظرفیتهای بازدارنده مانند کمیسیون ماده 11، پلمپ و ... به کار گرفته شود.
در این جلسه اداراتکل صمت، جهادکشاورزی، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، جانشین دادستان و معاون اقتصادی استاندار ایلام ضمن ارائه آمار عملکرد، به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
طبق اعلام سازمان صمت، در سال جاری بیش از 46 هزار بازرسی توسط سازمان صمت انجام شده که منجر به تشکیل 1779 پرونده شده است. همچنین 672 بازرسی مشترک در استان با حضور دادسرا، تعزیرات حکومتی، اصناف، بسیج و... انجام شده است.
بر اساس اعلام تعزیرات حکومتی در سال جاری 2843 پرونده در حوزه خدمات، قاچاق و بهداشت تشکیل و رسیدگی شده که منجر به صدور جریمه به مبلغ 167 میلیارد ریال گردیده است.
رییس اتاق اصناف استان ضمن تشریح مشکلات اصناف و بازاریان خواستار حمایت از بازاریان سالم و آسیب دیده از کرونا شد.
جانشین دادستان ایلام ضمن تشریح عملکرد کمیته مایحتاج عمومی، عدم استفاده کامل از سامانه جامع انبارها، عدم احصاء کالاهای هدف و نبود آمار دقیقی از میزان کالاها در استان و نقش پررنگ دلالها در افزایش قیمت را مشکلات اساسی حوزه اعلام کرد.
معاون اقتصادی استاندار ضمن تشکر از احساس وظیفه و همراهی بازرسیکل استان در حوزه نظارت بر بازار، به تاثیر عوامل متعدد در افزایش قیمت بازار اشاره و نبود میادین میوه و ترهبار شهرداری، القاء ناامیدی در جامعه، تحریمها و... را عوامل موثر بر افزایش قیمت عنوان کرد.
