سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/04/31 - 13:06
  • تعداد بازدید خبر : 50
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کاهش ۹ هزار میلیارد تومانی در هزینه مناقصه استخراج سنگ آهن سنگان با ورود سازمان بازرسی

با ورود نظارتی و پیگیری‌های مستمر بازرسی کل استان خراسان رضوی، هزینه برآوردی مناقصه استخراج سنگ آهن مجتمع سنگ آهن سنگان خواف به میزان ۹ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان کاهش یافت.

به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، مجتمع سنگ آهن سنگان واقع در شهرستان خواف که نزدیک به ۳۰ درصد از ذخایر سنگ آهن کشور را در خود جای داده، اخیرا اقدام به انتشار اسناد مناقصه‌ای با عنوان «عملیات آماده‌سازی و استخراج سنگ آهن و باطله‌برداری» به ارزش اولیه بیش از ۲۴.۶ هزار میلیارد تومان کرده بود.

با توجه به حجم عظیم عملیات و مبلغ مناقصه، بازرسی کل استان خراسان رضوی از ابتدای انتشار اسناد به منظور صیانت از بیت‌المال و نظارت بر اجرای صحیح فرآیند، وارد عمل شده و طی جلسات کارشناسی فشرده با حضور مسئولان مجتمع، مشاور طرح و کارشناسان ذی‌ربط، بررسی‌های دقیقی صورت گرفت.

در نتیجه ورود بازرسی کل استان خراسان رضوی و پیگیری‌های مستمر نظارتی، با کاهش حجم عملیات از طریق کاهش برداشت از برخی توده‌های نامتوازن، بدون آسیب به تعهدات مجتمع، مبلغی بالغ بر ۴.۸۴ هزار میلیارد تومان از برآورد اولیه کاسته شد و همچنین با اصلاحات اساسی در برآورد مشاور از جمله اصلاح ضریب منطقه، حذف ضریب به هنگام اعمال شده در برآورد و اصلاح ضرایب تجهیز و برچیدن کارگاه، حدود ۴.۳۱ هزار میلیارد تومان کاهش هزینه دیگر محقق گردید.

در مجموع، ورود بازرسی کل استان خراسان رضوی منجر به کاهش ۹.۱۵ هزار میلیارد تومانی در هزینه نهایی مناقصه بدون تغییر در تعهد دولت شده است.

کلمات کلیدی
یاسر فاتحی فشتمی
تهیه کننده:

یاسر فاتحی فشتمی

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/04/31 13:06