سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/06/05 - 12:36
  • تعداد بازدید خبر : 47
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با ورود بازرسی کل استان بوشهر:

مشکل تخصیص ارز یک شرکت تولیدی مرتفع شد/ قدردانی از همکاری و پیگیری بازرس کل استان بوشهر

با ورود بازرسی کل استان بوشهر و پیگیری مستمر بازرس کل، موانع موجود در مسیر فعالیت شرکت مرکز طلایی انرژی سالم رفع شد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان بوشهر، با تاکیدات اسحاق شهبازی بازرس کل استان بوشهر در زمینه حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید، مشکلات شرکت مرکز طلایی انرژی سالم، (تولیدکننده انواع نوشیدنی گازدار) در خصوص تخصیص ارز مرتفع شد.

این شرکت اوایل سال جاری طی درخواستی به اداره کل حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید ملی سازمان بازرسی کل کشور، به مشکل عدم تخصیص ارز اشاره کرده بود که با پیگیری‌های انجام شده و با حمایت و نظارت موثر بازرسی کل استان بوشهر و دفتر حمایت از سرمایه‌گذاری سازمان بازرسی کل کشور، 7 میلیون یورو ارز معادل 1700 میلیارد تومان به این شرکت تخصیص یافت که این امر موجب تثبیت شغلی 70 نفر شد.

در همین راستا، مدیریت این شرکت در نامه‌ای خطاب به بازرس کل استان بوشهر، از حمایت‌های صورت گرفته توسط بازرسی کل استان قدردانی و تأکید کرد این همراهی نقش موثری در تسهیل امور تولیدی و استمرار فعالیت‌های اقتصادی این مجموعه خواهد داشت.

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/06/05 12:36