سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/07/05 - 13:45
  • تعداد بازدید خبر : 183
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سردار رمضان شریف: ملت ایران امروز آماده‌تر از همیشه برای دفاع از کشور است/ مسئولان باید خادم بودن را سرلوحه کار خود قرار دهند

رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در سازمان بازرسی کل کشور گفت: دفاع مقدس مقطعی تاریخی و ماندگار برای ملت ایران است.

به‌ گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، سردار رمضان شریف رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس که با حضور دکتر خدائیان در سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد و خاطره امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب، دفاع مقدس را «مقطعی تاریخی و ماندگار» برای ملت ایران توصیف کرد و گفت: امام راحل و رهبر معظم انقلاب موتور محرکه عزت و سربلندی کشور بوده‌ و هستند.

سردار شریف با اشاره به اهمیت بررسی آموزه‌های هشت سال دفاع مقدس، افزود: این دوره نشان داد ملتی که از حیثیت و شرافت خود دفاع کند، از تحقیر نسل‌های آینده مصون می‌ماند.

وی یادآور شد: ملت ایران بیش از ۲۰ هزار شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم کرده که «سربلندی یک عمر ملت» را به همراه داشته است.

رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، جنگ دوازده ‌روزه اخیر را مصداقی از تکرار تلاش خصمانه‌ای دانست که علیه ایران شکل گرفته و گفت: در جنگ دوازده روزه اخیر تمام غرب با تمام توان از رژیم صهیونیستی و آمریکا حمایت کرد؛ اما اتحاد و یکپارچگی ملت و آمادگی نیروهای مسلح سبب ناکامی دشمن شد.

وی ادامه داد: اگر از سردار شهید رشید، سردار شهید سلامی، سردار شهید باقری، سردار شهید حاجی‌زاده و ... نام می‌بریم، برای آن است که این عزیزان بعد دفاع مقدس لحظه‌ای فرصت را برای افزایش قدرت دفاعی کشور از دست نداده‌اند و کشور را آنچنان مجهز کرده‌اند که توانسته‌ایم مقابل حمله دو قدرت بزرگ اتمی دنیا و اذناب‌شان ایستادگی کرده و پیروز شویم.

سردار شریف با بیان اینکه «رژیم صهیونیستی آخر خط است» افزود: منکر خسارت‌های جنگ اخیر نیستم و حتما نقاط ضعفی داشتیم که باید آنان را برطرف کنیم. اما خدا را شاکر هستیم که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و فرزندان شما در نیروهای مسلح کاری کرده‌اند که نتانیاهو را مجبور کرده برای اولین بار در تاریخ ننگین رژیم صهیونیستی از آثار تخریب موشک‌های ایران بازدید کرده و خبر این بازدید را به دنیا مخابره کند که این یعنی افول رژیم صیهونیستی.

رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس از نقش برجسته نیروهای مسلح به‌ویژه نیروی هوافضای سپاه و فرماندهان نظامی نام برد و تاکید کرد: نیروهای مسلح از مدت‌ها قبل و به سبب رزمایش‌های متعدد برای چنین جنگی تمرین داشتند و هر چند در ابتدا با شهادت جمعی از فرماندهان غافلگیر شدند ولی در مدت کوتاهی توانست با هدایت مقام معظم رهبری ضعف‌ها را جبران و ورق جنگ را برگرداند.

سردار شریف همچنین به پروپاگاندا و اقدامات رسانه‌ای رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: بمباران بیمارستان‌ها و حملات به مناطق غیرنظامی ناشی از استیصال رژیم صهیونیستی است.

وی افزود: تا زمانی که در کشور انسجام، وحدت و پشتیبانی از نیروهای مسلح و اراده و عزم مقابله با دشمن وجود داشته باشد، دشمن دیگر جرات حمله نخواهد داشت.

رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در پایان بر لزوم حفظ وحدت ملی تأکید کرد و هشدار داد: هرگونه تفرقه، خدشه‌دار کردن انسجام ملی و ایجاد نارضایتی در مردم می‌تواند به دشمنان امیدواری مجدد ببخشد، از این رو مسئولان باید «خادم» بودن را سرلوحه کار خود قرار دهند تا اقتدار ملی حفظ شود.

در پایان این مراسم با حضور سردار شریف و رئیس سازمان بازرسی کل کشور از خانواده شهیدان عبدالله و طالب‌زاده از شهدای جنگ تحمیلی دوازده روزه تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/07/05 13:45