سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/08/12 - 10:55
  • تعداد بازدید خبر : 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید سرزده بازرس‌کل قضایی استان یزد از شهرداری منطقه 2 یزد

بازرس‌کل قضایی استان  یزد در راس یک هیأت بازرسی با حضور سرزده در شهرداری منطقه 2 یزد، مشکلات مراجعه‌کنندگان به این واحد خدمت‌رسان را بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی‌کل استان یزد، رضا مختاری بازرس کل قضایی استان یزد در راستای تقویت نظارت‌ها و کیفیت خدمات‌رسانی و پاسخگویی به مراجعه‌کنندگان به اتفاق معاون و سربازرسان مجموعه بازرسی‌کل استان از بخش خدمات اداری شهرداری منطقه 2 یزد بازدید و از نزدیک بر نحوه عملکرد و خدمات‌رسانی این شهرداری نظارت کرد.

بازرس‌کل استان یزد طی نشستی در حاشیه این بازدید، ضمن تاکید بر لزوم خدمات‌رسانی مؤثر و به موقع دستگاه‌های اجرایی و نهادهایی که بیشترین حجم مراجعه‌کننده را دارند، عنوان کرد: در مسیر اجرای قانون و مقابله با فساد با هیچ فرد و یا دستگاهی تعارف و یا مماشاتی نداریم و از مدیران پاکدست و توانمند نهایت حمایت و صیانت را خواهیم داشت.

وی افزود: طبق رویه در بازدیدها و جلسات به همه مدیران تذکر داده می‌شود که نظارت کافی را در مجموعه تحت مدیریت خود بالاخص در برخورد با ارباب‌رجوع داشته باشند و اولویت اصلی ما رضایتمندی مردم است.

در این بازدید مختاری نحوه خدمات‌رسانی این شهرداری به مردم را به طور کامل و به صورت بازدید از کلیه واحدهای مربوطه مورد نظارت و ارزیابی قرار داد.

بازرس کل قضایی استان یزد در پایان پای درددل برخی از مراجعین و شهروندان نشست و حسب مورد پیشنهاد‌ها و تذکرات لازم را در مورد سرانه‌های دریافتی، جرائم کمیسیون ماده 100 شهرداری، تعیین تکلیف محدوده شهری و ... به مسئولان شهری صادر کرد.

کلمات کلیدی
یاسر فاتحی فشتمی
تهیه کننده:

یاسر فاتحی فشتمی

تصاویر

 -  -  -  -
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/08/12 10:55