سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/09/29 - 15:18
  • تعداد بازدید خبر : 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری چهارمین جلسه قرارگاه نظارتی سرمایه‌گذاری برای تولید در شهرک صنعتی شکوهیه استان قم

چهارمین جلسه قرارگاه نظارتی سرمایه‌گذاری برای تولید در شهرک صنعتی شکوهیه استان قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان قم، به منظور حمایت هدفمند از تولید و رصد میدانی وضعیت واحدهای صنعتی، چهارمین جلسه قرارگاه نظارتی سرمایه‌گذاری برای تولید به ریاست حجت‌الاسلام محمود طالبی بازرس‌کل استان قم و با حضور سربازرسان گروه‌های تولیدی و اقتصادی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان، نماینده اداره‌کل صمت استان و جمعی از صنعت‌گران در شهرک صنعتی شکوهیه برگزار شد.

بازرس‌کل استان قم در این جلسه با تأکید بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از بخش تولید، تشکیل این قرارگاه را اقدامی مؤثر برای هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و ایجاد مسیرهای تسهیل برای سرمایه‌گذاری دانست.

وی هدف اصلی این سازوکار نظارتی را «بررسی دقیق مشکلات، ارائه راهکارهای اجرایی و کاهش فاصله میان واحدهای تولیدی و دستگاه‌های تصمیم‌گیر» عنوان کرد.

در ادامه، اعضای قرارگاه به بیان دیدگاه‌ها، راهکارها و پیشنهادهای خود در حوزه تولید و سرمایه‌گذاری پرداختند. سپس نمایندگان واحدهای تولیدی مسائل تخصصی و مشکلات عملیاتی مجموعه‌های خود را مطرح کردند.

مهمترین چالش‌های مطرح‌شده توسط واحدهای تولیدی عبارت است از:

اختلال در تأمین مواد اولیه سهمیه‌ای و مشکلات مربوط به تخصیص آن؛

محدودیت‌های صادرات گرانول به عنوان مواد خام و نیمه‌خام از سوی وزارت صمت؛

محدودیت تأمین ارز و ثبت سفارشات برای واحدهای تولیدی مطرح استان؛

نیاز به سرمایه در گردش برای افزایش حجم تولید؛

کمبود سرمایه ثابت جهت ساخت سوله جدید و خرید دستگاه‌های به روز.

در ادامه جلسه، ضمن بحث و بررسی موارد مطرح شده، اعضای قرارگاه تصمیمات لازم برای پیگیری فوری و رفع مشکلات این واحدها را اتخاذ کردند.

حجت‌الاسلام طالبی در بخش دیگری از سخنان خود بر «ایجاد بستر مناسب در شهرک‌ها و نواحی صنعتی برای راه‌اندازی کارگاه‌های کوچک زودبازده»، «برنامه‌ریزی برای ایجاد درآمد پایدار در شرکت شهرک‌های صنعتی از طریق بهره‌برداری اصولی از فضاها و املاک قابل‌اجاره» و «رسیدگی به مشکل عدم پذیرش محل اجرای طرح به عنوان وثیقه توسط بانک‌ها» تاکید کرد.

بازرس‌کل استان قم همچنین در خصوص عدم پذیرش محل اجرای طرح به عنوان وثیقه توسط بانک‌ها دستور پیگیری ویژه صادر کرد.

کلمات کلیدی
یاسر فاتحی فشتمی
تهیه کننده:

یاسر فاتحی فشتمی

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/09/29 15:18