سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/05/28 - 14:50
  • تعداد بازدید خبر : 53
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید سرزده بازرس کل قضایی استان سمنان از شرکت شهرک‌های صنعتی استان/ تأکید بر حمایت مؤثر از تولید و نظارت هدفمند

بازرس کل قضایی استان سمنان از شرکت شهرک‌های صنعتی استان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین رشیدزاده بازرس کل قضایی استان در ادامه بازدیدهای میدانی خود از دستگاه‌های خدمات‌رسان و اقتصادی، به‌صورت سرزده در محل شرکت شهرک‌های صنعتی استان حضور یافت و از نزدیک در جریان روند خدمت‌رسانی به واحدهای تولیدی و صنعتی قرار گرفت.

در کنار این بازدید جلسه‌ای با حضور مدیرعامل و جمعی از مسئولان شرکت شهرک‌های صنعتی از جمله معاون فنی، معاون صنایع کوچک، مدیر حقوقی و مسئول ارزیابی و رسیدگی به شکایات تشکیل شد و مهم‌ترین چالش‌ها و مسائل مطرح گردید.

برخی از محورهای مورد بحث در این نشست، شامل تبیین وظایف شرکت شهرک‌های صنعتی در قانون برنامه هفتم توسعه، مشکلات مربوط به تأمین سوخت واحدها، تعامل با اداره کل محیط زیست استان و سایر دغدغه‌های جاری در حوزه تولید بود که بازرس کل استان ضمن استماع موارد، رهنمودها و توصیه‌های نظارتی لازم را ارائه کرد.

حجت‌الاسلام رشیدزاده در این نشست با تأکید بر ضرورت حمایت عملی از تولید، تصریح کرد: هر تصمیمی که به نفع تولید و تسهیل فعالیت واحدهای صنعتی باشد، باید با نگاه مساعد و رویکرد حمایتی اتخاذ گردد. مسئولان ذی‌ربط باید در کنار مدیران تولید باشند، مشکلات آن‌ها را شناسایی کرده و با پیگیری مؤثر، زمینه رفع آن‌ها را فراهم نمایند.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، از آمادگی بازرسی کل استان برای همکاری با دستگاه‌های اجرایی در راستای تسهیل امور تولید و صنعت خبر داد و افزود: نظارت هدفمند بر عملکرد نیروهای تحت امر ضروری است تا از بروز تخلفات احتمالی جلوگیری شود. همچنین تأکید می‌شود که مسئولان مربوطه نظارت‌های درون‌سازمانی و سرزده را به‌صورت مستمر دنبال نمایند.

بازرس کل قضایی استان همچنین بر اهمیت اطلاع‌رسانی شفاف اقدامات انجام‌شده در حمایت از تولید تأکید کرد و اظهار داشت: باید از تریبون‌های مختلف، اقدامات حمایتی از تولیدکنندگان به اطلاع مردم رسانده شود تا امید و اعتماد در جامعه افزایش یابد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در تمامی برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها، رعایت حقوق تولیدکننده و حقوق دولت باید به‌صورت توأمان مدنظر قرار گیرد.

کلمات کلیدی
یاسر فاتحی فشتمی
تهیه کننده:

یاسر فاتحی فشتمی

تصاویر

 -  -
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/05/28 14:50