- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از ایستگاه آتشنشانی در شهرستان مرزی نمین 04/04/18
- بازرس کل استان بوشهر: رویکرد سازمان بازرسی در مورد تخلف احتمالی پیشگیری است 04/04/18
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از شهرک صنعتی شهید سلیمی 04/04/18
- بازدید بازرسکل استان قم از محل سیلو ذخیره گندم و انبار کالاهای اساسی استان 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت تولیدی شیشه سکوریت الیاس ارومیه 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی کهگیلویه و بویراحمد از منطقه عشایری کاکان یاسوج 04/04/18
- بازرس کل کردستان: توسعه و افزایش پوشش تلفن همراه و پهنای باند از نیازهای اساس استان است 04/04/18
- اقاله محل کارخانه تولید کود ارگانیک آذربایجان غربی در دستور کار بانک ملی ایران قرار گرفت 04/04/18
- بازدید بازرس کل گیلان از شهرستان شفت/ آقایی: تعلل برخی مدیران در گذشته باعث عقبافتادگی پروژههای عمرانی شده است 04/04/18
- گزارش خبر 20:30، 21 و شبکه خبر از افتتاح سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد/ فیلم 04/04/18
هشدار سازمان بازرسی کل کشور به سازمان حفاظت محیط زیست در پی مغفول ماندن اقدامات زیربنایی در اجرای قانون هوای پاک
معاون تولیدی سازمان بازرسی طی نامهای به سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به مغفول ماندن اقدامات زیربنایی در اجرای قانون هوای پاک هشدار داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، معاون تولیدی سازمان بازرسی طی نامهای به سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان دستگاه ناظر بر اجرای قانون هوای پاک، نسبت به مغفول ماندن اقدامات زیربنایی در اجرای قانون هوای پاک هشدار داد.
در این نامه اشاره شده؛ با وجود این که در مواد (8) ، (11) ، (12) و (18) قانون فوق الذکر تکالیفی برای وزارتین نفت و صنعت، معدن و تجارت در راستای بهبود وضعیت تولید سوخت فسیلی و بهبود کورههای احتراقی «نیروگاهها، صنایع و خودروها» تعیین گردیده؛ لیکن کماکان در این خصوص اقدام اجرایی مؤثری به عمل نیامده است.
در ادامه آمده است؛ در قانون مذکور علاوه بر تبیین وظایف دستگاههای اجرایی در بهبود تولید و استفاده از سوخت فسیلی؛ به موجب ماده (19) قانون هوای پاک، وزارت نیرو مکلف به توسعه، تولید و عرضه انرژیهای تجدیدپذیر بوده، به نحوی که حداقل 30% افزایش سالانه ظرفیت مورد نیاز برق کشور از انرژیهای تجدیدپذیر تأمین شود که این مهم تاکنون به نحو شایسته محقق نگردیده است.
وی در نامه فوق تصریح کرده است: علیرغم تکلیف وزارت کشور و شهرداریها در مواد (9) و (10) قانون صدرالذکر در زمینه توسعه و نوسازی حمل و نقل عمومی شهری و ناوگان حمل و نقل عمومی به عنوان سهل الوصولترین راه کاهش آلودگی هوا؛ دستگاههای مذکور در اجرای آن اهتمام چندانی نداشتهاند.
معاون تولیدی سازمان بازرسی با بیان این که موارد معنون حاکی از فقدان برنامه اجرایی در تکالیف مندرج در قانون هوای پاک است، اشاره داشته که اثری از ارائه برنامهای مؤثر در راستای قانون هوای پاک در قالب برنامه هفتم وجود ندارد.
در پایان این نامه؛ در راستای بند «ج» ماده (11) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور و به منظور اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور موارد ذیل مورد تأکید قرار گرفته است.
اولاً؛ گزارشی از اقدامات زیربنایی دستگاههای اجرایی مرتبط با بهبود وضعیت تولید سوخت فسیلی و بهبود کورههای احتراقی و نیز اقدامات اجرایی صورت گرفته بر اساس برنامه اجرایی مذکور، ظرف مدت حداکثر شش ماه ارائه گردد.
ثانیاً؛ ضمن ارائه گزارش آخرین وضعیت اجرای ماده (19) قانون هوای پاک و ماده (50) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه؛ با همکاری وزارت نیرو نسبت به الزام فوری ارگانهای دولتی به اجرای مصوبه شماره78250/ت51904هـ مورخ 25/06/1395 هیأت محترم وزیران و الزام صنایع به اجرای موضوع ماده (16) قانون جهش تولید دانش بنیان در تولید انرژی تجدیدپذیر اقدام شود.
ثالثاً؛ با استفاده از ظرفیت ماده (8) آیین نامه اجرایی ماده (27) قانون مالیات بر ارزش افزوده و مواد (9) و (10) قانون هوای پاک، نسبت به الزام فوری شهرداریها برای تقویت ناوگان حمل و نقل همگانی داخل شهری اقدام و نتیجه را به این سازمان اعلام نمایند.
انتهای پیام/
