- حضور بازرس کل استان البرز در جلسه شورای اداری شهرستان طالقان 03/04/27
- بازدید مدیرکل حمایت از تولید و سرمایه گذاری سازمان بازرسی کل کشور از دو واحد تولیدی در شهرک صنعتی هشتگرد 03/04/27
- بررسی مشکلات سرمایه گذار خارجی پروژه ساروج کرمان در دیدار با بازرس کل قضایی استان 03/04/27
- پیام تسلیت رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پی درگذشت پدر حجتالاسلاموالمسلمین حجازی 03/04/27
- ۵۰ میلیارد ریال وام به یکی از واحد های بزرگ تولیدی اردبیل اختصاص یافت/ تامین وام از صندوق ملی محیط زیست 03/04/27
- ماموریت معاون اقتصادی سازمان بازرسی به بازرسی امور نیرو در رابطه با رصد وضعیت ذخایر آبی سدهای کشور و تولید برق/ وزیر نیرو به سازمان بازرسی دعوت شد 03/04/27
- دیدار بازرس کل قضایی استان یزد با دبیر شورای هماهنگی بانکهای استان 03/04/27
- رئیس سازمان بازرسی کل کشور با رئیس جمهور منتخب دیدار کرد 03/04/27
- استقرار هیأت بازرسی در معاونت عمرانی شهرداری بندرعباس 03/04/24
- هیأت بازرسی استان گلستان در سازمان جهادکشاورزی استان مستقر شد 03/04/24
بازرس کل فارس مطرح کرد؛ لزوم استفاده از ظرفیتهای علمی استان برای طراحی و تولید ماشینآلات صنعتی مربوط به صنایع غذایی
رئیس منطقه 3 سازمان بازرسی و بازرس کل استان فارس گفت: انتقال تجربیات به واحدهای جدید و استفاده از ظرفیتهای علمی استان برای طراحی و تولید ماشینآلات صنعتی مربوط به صنایع غذایی برای کاهش ارز بری، رشد تولید و کاهش تورم را به همراه دارد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی استان فارس، کاظم اکرمی در جریان بازدید از شرکت صنعتی تولید غذای آماده (با نشان تجاری شام شام) با تشکر از مدیریت این شرکت در راه اندازی و تأسیس دانشگاه علمی کاربردی و ارتقاء سطح دانش علمی و جذب نیروهای متخصص؛ خواستار انتقال تجربیات به واحدهای جدید در صنایع غذایی استان شد.
وی با اشاره به ظرفیتهای علمی استان برای طراحی و تولید ماشین آلات صنعتی، خواستار همکاری صنایع غذایی استان با این واحدهای صنعتی به منظور کاهش ارزبری و رشد تولید، کاهش قیمت یا کاهش تورم تولید شد.
توجه به کیفی سازی و رعایت حقوق مصرف کنندگان و اطمینان از مصرف غذاهای آماده از نکات ارائه شده توسط بازرس کل استان فارس بود.
اکرمی اشارهای به تنوع محصولات این شرکت کرد و گفت: در سالهای اخیر تمایل قشرهای مختلف به استفاده از غذاهای آمده افزایش یافته است که نیازمند بررسی ذائقه جمعیتی در استانهای مختلف و تهیه الگوی غذایی مناسب و تولید و توزیع اختصاصی نیز هستیم.
در این بازدید مدیر مجموعه درخواست افزایش حجم برق به منظور توسعه مجموعه را داشت که مقرر شد سربازرس اقتصادی نسبت به پیگیری موضوع اقدام کند.
در این راستا از بخشهای مختلف تولید غذای آماده بر پایه محصولات گوشتی و پروتئینی (شامل محصولات متنوع غذای آماده طبخ، ژامبون، برگر، کالباس، سوسیس،کباب، انواع سس سالاد، فلفل، پیتزا و مایونز، پنیر پروسس و موزارلا، گوشت چرخ کرده) مجموعه بسته بندی و پخش توزیع سراسری و استانی انجام شد.
![فرزانه سادات سجادی](/uploads/sys/profiles/64/d7197c43-7a8a-47e3-9d07-fcfd9905fcd1.jpg)