سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1402/10/02 - 10:04
  • تعداد بازدید خبر : 115
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازرس کل استان کردستان: دستگاه‌ها برای رفع معضلات حاشیه نشینی همفکر شوند

بازرس کل استان کردستان خواستار توجه، همفکری و هم‌افزایی ویژه دستگاه‌های نظارتی، اجرایی و خدماتی برای رفع معضلات مربوط به حاشیه نشینی و تاثیرات سوء آن شد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان کردستان، بازرس کل استان کردستان در دهمین جلسه کمیسیون علمی تخصصی این بازرسی کل به منظور بررسی چالش‌ها و آسیب‌های گسترش نواحی منفصل شهری، حاشیه نشینی و تاثیرات سوء آن پس از استماع نظرات صاحب‌نظران این حوزه، حاشیه نشینی را عامل بسیار مهمی در توسعه زمین خواری و ساخت و سازهای غیر مجاز به موازات ایجاد تهدیدات بسیار زیاد آن در زمینه ای ایجاد فقرهای اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، امنیتی و بهداشتی دانست.

عیسی هواسی گفت: عدم وجود آمارهای متقن باعث شده تا دستگاه‌های اجرایی در حوزه برنامه‌ریزی و بازآفرینی شهری دچار چالش‌های جدی شوند.

وی با یادآوری این نکته که بر اساس آمار غیر رسمی، بیش از ۲۵ درصد مساحت استان کردستان جزء بافت‌های ناکارآمد و حاشیه‌ای هستند که حدود۵۰ درصد جمعیت شهری را در خود جای داده‌اند؛ توجه، همفکری و هم‌افزایی ویژه دستگاه‌های نظارتی، اجرایی و خدماتی را در جهت حل این معضلات خواستار شد.

بازرس کل استان کردستان با تاکید بر اینکه هدف از برگزاری و تشکیل کمیسیون‌های علمی تخصصی، هم‌اندیشی، شناسایی چالش‌ها و آسیب‌ها، جمع بندی راه حل‌ها و در نهایت ایجاد تکالیف برای دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است، خواستار اهتمام ویژه نهادها و سازمان‌های سطح استان و بخش خصوصی در تهیه طرح‌های مطالعاتی و اجرایی و قدم برداشتن جدی تر در کاهش مشکلات اقشار حاشیه نشین و کم درآمد شد.

برگزار شد.

در این جلسه، اساتید، کارشناسان و نخبگان استانی، مهم ترین علل و عوامل ایجاد حاشیه نشینی را توسعه نامتوازن منابع ثروت و درآمد، مشکلات اقتصادی، عدم پیش بینی و تامین مناسب مسکن برای اقشار کم درآمد، سوداگری‌های موجود در بخش زمین و مسکن، عدم توجه کافی به ظرفیت‌های صنعتی، گردشگری، تولیدی، صنایع دستی و... در مناطق روستایی را از مهم ترین عوامل ایجاد حاشیه نشینی و گشترش سکونت‌گاه‌های غیر رسمی دانستند.

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -