- بازرس کل بانکها و بیمه سازمان بازرسی با حضور سرزده در بانکها نحوه عملکرد شعب در رابطه با فروش ارز اربعین را بررسی کرد/ ارائه پیشنهادهای لازم به منظور تسریع در ارائه خدمت به زائرین 04/05/05
- عیادت بازرس کل قضایی استان سیستان و بلوچستان از مجروحان حادثه تروریستی زاهدان 04/05/05
- بازدید بازرس کل استان قم از پروژه در حال احداث واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعهای 04/05/05
- بازرسکل قضایی آذربایجانغربی تاکید کرد: ضرورت مدیریت مصرف و همکاری بینبخشی برای عبور از بحران کمآبی در حوزه سد بوکان 04/05/05
- تأکید بازرس کل قضایی آذربایجانغربی بر لزوم تقویت زیرساختها و بهرهگیری از فناوریهای نوین در مدیریت مصرف برق 04/05/05
- نجات معدن چشمه ساران شهرستان آزادشهر از تعطیلی با ورود سازمان بازرسی/ مجوز کارگاه زغال سنگ با رعایت الزامات زیستمحیطی صادر شد/ تثبیت اشتغال ۱۴۵ نفر و فراهم شدن زمینه استخدام نیروی جدید 04/05/05
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از قطعه ۵ آزادراه خواجه – ورزقان 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان به همراه نماینده مردم ارومیه از پروژه مدول دوم تصفیهخانه آب شرب ارومیه 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان سمنان از مجموعه ایثار سمنان/ تاکید بر ارائه خدمات با کیفیت 04/05/04
- بازرس کل قضایی آذربایجانغربی: رفع موانع توسعه شهری تکاب در دستور کار قرار دارد 04/05/04
بازدید رئیس دانشگاه امام صادق(ع) از غرفه انتشارات سازمان بازرسی کل کشور
دکتر اصغر افتخاری گفت: تدوین و انتشار دانشنامه مرجع مبارزه با فساد در حوزه سلامت اداری، راهگشا خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، دکتراصغر افتخاری رئیس دانشگاه امام صادق(ع) در بازدید از غرفه انتشارات سازمان بازرسی کل کشور در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده گفت: مساله اصلی ما در حوزه فرهنگ عمومی، آگاهی سازی است. در گام اول مبارزه با مفاسد اداری باید بتوانیم اطلاعات لازم را در این حوزه به افراد بدهیم که کتاب های منتشر شده از سوی انتشارات سازمان در این زمینه مفید خواهد بود زیرا بررسی ها نشان میدهند که حجم بالایی از مواردی که با عنوان فساد و تخلف شناخته می شوند، ریشه در بی اطلاعی مردم دارد.
رئیس دانشگاه امام صادق(ع) درباره ضرورت بهره برداری از ظرفیت مراکز علمی، نخبگان و اندیشکدهها در ارائه راهکارهای مبارزه با فساد اداری گفت: دانشگاهها بر حسب وظیفه ذاتی خود موظف هستند از منظر دادههای علمی و تجارب ارزشمند و در سطح آکادمیک به حوزه مبارزه با مفاسد بپردارند اما نکته مهم این است که نیاز به واسطهای بین دانشگاه با سازمان بازرسی کل کشور وجود دارد تا سازمان تحلیلها و گزارشهای علمی را از پارسهها و اساتید دانشگاه درخواست نماید و اندیشکده مبارزه با فساد و سلامت اداری که با همکاری دانشگاه امام صادق (ع) و سازمان بازرسی کل کشور ایجاد شده است، به این نیاز پاسخ میدهد.
وی اضافه کرد: در این اندیشکده نیازها و ملاحظات اجرایی از سوی سازمان بازرسی و تئوریها توسط دانشگاه ارائه میشود و مدیران و دانشجویان آنها را تبدیل به طرحهای عملیاتی میکنند. برای ورود به حوزه عمل، نظریه پردازی صرف کفایت نمیکند. کتاب و مقاله باید تولید و منتشر شود اما باید همان کتاب به برنامههای عملیاتی نیز تبدیل شود.
این مسئول علمی تاکید کرد: اگر دانشگاهها با سازمانهای اجرایی و در قالب اندیشکدهها با یکدیگر همکاری کنند، میتوانند نظریهها را به سیاستهای عملی تبدیل کنند تا از بروز مفاسد اداری تا حدودی جلوگیری کنند.
افتخاری درباره امضای تفاهم نامه میان دانشگاه امام صادق و سازمان بازرسی کل کشور گفت: در این تفاهم نامه چندین فعالیت اصلی تعریف شده است که دربرگیرنده طراحی نشستهای تخصصی، پوشش بعضی از موضوعات علمی روز توسط دانشکدهها و اساتید و تدوین و انتشار دانشنامه ایرانی مبارزه با فساد است. چنانچه این دانشنامه به تولید برسد اولین دانشنامه مرجع ایرانی درباره مبارزه با فساد و برای دانشگاهیان و مدیران راهگشا خواهد بود.
