- حل مشکلات کارخانه الیاف گستر یزد در جریان بازدید بازرسکل قضایی استان یزد 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: قانون ثبت رسمی معاملات نیازمند نظارتهای هدفمند است 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: معادن باید به تعهدات خود در قبال محیط زیست عمل کنند 04/04/25
- بازدید بازرسکل استان قم از مرکز درمان ناباروری طهورا/ مشکلات این مرکز درمان ناباروری در دستور کار بازرسی کل استان 04/04/25
- بازدید بازرس کل استان گیلان از سایت دفن زباله لندفیل آستارا/ گلایه آقایی از عدم ساماندهی سایت دفن زباله آستارا 04/04/24
- نشست بازرسکل استان خراسان رضوی با قرارگاه مردمی جمعیت استان برگزار شد/ فتوحی: اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند پیگیری جدیتر دستگاههاست 04/04/24
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از بخشهای توسعهیافته زندان نقده 04/04/24
- بازرس کل قضایی آذربایجان غربی: تلاش شبانه روزی مرزبانی و سپاه، رمز امنیت پایدار در مرزهای آذربایجان غربی است 04/04/23
- بازدید بازرس کل زنجان از پروژه اراضی لیل آباد 04/04/23
- بازدید 10ساعته بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از زیرساختهای عشایری زیوه ارومیه 04/04/23
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جلسه شورای عالی قوه قضاییه مطرح کرد:
وصول 3500 میلیارد تومان از مالیات معوقه/ جلوگیری از تضییع حق 240 میلیاردی یکی از شهرداریها
رئیس سازمان بازرسی کل کشور از کمک این سازمان و وصول 3500 میلیارد تومان از مالیات معوق تعدادی از شرکتها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، حجتالاسلام والمسلمین درویشیان در جلسه شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به پیگیریهای این سازمان برای کمک به دولت در وصول مالیات معوق، از وصول ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مالیات تعدادی از شرکتها در 5 ماه ابتدایی سال جاری و واریز آن به حساب سازمان امور مالیاتی کشور خبر داد.
رییس سازمان بازرسی کل کشور همچنین با اشاره به اقدامات نظارتی و پیشگیرانه این سازمان در یکی از شهرداریهای استان تهران، از ورود سازمان بازرسی به یکی از قراردادهای این شهرداری خبر داد که با تجدید کارشناسی موجب دریافت ۲۴۰ میلیارد تومان سهم شهرداری در قرارداد مذکور شده است.
بنا بر این گزارش، در راستای نظارت بر معاملات و بازرسی جاری از شهرداریها، هیئت بازرسیکننده به بررسی تنظیم تقسیمنامه و واگذاری قدرالسهم یکی از شهرداری استان تهران (حدود 45 درصد از کل یک پروژه مشارکتی تجاری اداری) که برای تأمین مالی و پرداخت بدهیهای شهرداری انجام میشد، پرداخت.
هیئت بازرسی در این پرونده با گزارش هیئت کارشناسی سه نفره درخصوص ارزیابی پروژه مذکور روبرو شد و با بررسیهای کارشناسی مشخص شد همین هیئت 11روز قبل گزارش دیگری ارائه کرده بود که گزارش ارزیابی ثانویه نسبت به گزارش اولیه، علی رغم افزایش متراژ سطح و سطوح، به میزان بیش از 2 هزار میلیارد ریال کاهش قیمت داشته و گزارش ارزیابی ابتدایی نیز در دبیرخانه شهرداری مذکور ثبت و ضبط نشده است.
بر همین اساس و با پیگیریهای انجام شده موضوع به هیئت کارشناسی بالاتر ارجاع شد و گزارش هیئت کارشناسی 5 نفره حاکی از وجود سوء جریان در نحوه کارشناسی به میزان بیش از 5 هزار و 330 میلیارد ریالی در ارزیابی پروژه مذکور بوده که با ورود به موقع سازمان بازرسی کل کشور و ارسال گزارش هشداری، از تضییع حقوق شهرداری در فروش قدرالسهم خود در حدود 2 هزار و 400 میلیارد ریال جلوگیری شد.
