- حل مشکلات کارخانه الیاف گستر یزد در جریان بازدید بازرسکل قضایی استان یزد 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: قانون ثبت رسمی معاملات نیازمند نظارتهای هدفمند است 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: معادن باید به تعهدات خود در قبال محیط زیست عمل کنند 04/04/25
- بازدید بازرسکل استان قم از مرکز درمان ناباروری طهورا/ مشکلات این مرکز درمان ناباروری در دستور کار بازرسی کل استان 04/04/25
- بازدید بازرس کل استان گیلان از سایت دفن زباله لندفیل آستارا/ گلایه آقایی از عدم ساماندهی سایت دفن زباله آستارا 04/04/24
- نشست بازرسکل استان خراسان رضوی با قرارگاه مردمی جمعیت استان برگزار شد/ فتوحی: اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند پیگیری جدیتر دستگاههاست 04/04/24
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از بخشهای توسعهیافته زندان نقده 04/04/24
- بازرس کل قضایی آذربایجان غربی: تلاش شبانه روزی مرزبانی و سپاه، رمز امنیت پایدار در مرزهای آذربایجان غربی است 04/04/23
- بازدید بازرس کل زنجان از پروژه اراضی لیل آباد 04/04/23
- بازدید 10ساعته بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از زیرساختهای عشایری زیوه ارومیه 04/04/23
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در بدو ورود به پایتخت صنعتى ایران مطرح کرد؛
تشریح اهداف سفر به استان مرکزی/ بازرسى استان مامور پیگیرى مشکلات استان مى شود/ حمایت از شرکت هاى دانش بنیان در دستور کار سازمان بازرسى
رئیس سازمان بازرسی کل کشور اهداف سفر به استان مرکزی را تشریح کرد و گفت: آشنایی با مشکلات و اقدام برای رفع آنها از مهمترین اهداف سفرهای استانی سازمان بازرسی کل کشور است.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، دکتر خدائیان در بدو ورود به اراک پیرامون اهداف سفرهاى استانى مسئولان سازمان بازرسى بیان کرد: استان مرکزی از جهات مختلف دارای اهمیت بسیار است و قطب صنعتی کشور به شمار می رود.
وى ادامه داد: مسائل و مشکلاتی که مربوط به هر استان از قبل احصا و بررسی شده و در این سفرها از نزدیک با مدیران، خبرگان و مسئولان استان تبادل نظرى به منظور رفع مشکلات خواهیم داشت.
رئیس سازمان بازرسى کل کشور با اشاره به نامگذارى امسال به نام تولید, دانش بنیان و اشتغال آفرین و توجه ویژه سازمان براى حمایت از شرکت هاى دانش بنیان گفت: با توجه به اینکه امسال، سال حمایت از تولید دانش بنیان است سازمان بازرسى بر حسب وظیفه ذاتى خود نظارت بر حسن جریان امور و اجراى صحیح قوانین در دستور کار دارد.
به گفته وى در جریان این سفرها با مسئولان استانی دیدار و مسائل و مشکلات استان پیگیرى خواهد شد.
دکتر خدائیان با بیان اینکه در این سفرها از نزدیک از بنگاه هاى اقتصادی و کارخانجات بازدید مى شود؛ اظهار کرد: در پایان سفر مشکلات جمع بندی مى شود و مسائلى که در استان قابل حل باشد بازرسى استان مامور پیگیرى خواهد شد و مسائلى هم که نیاز به پیگیرى در مرکز داشته باشد از سوى سازمان دنبال مى شود.
