- حل مشکلات کارخانه الیاف گستر یزد در جریان بازدید بازرسکل قضایی استان یزد 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: قانون ثبت رسمی معاملات نیازمند نظارتهای هدفمند است 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: معادن باید به تعهدات خود در قبال محیط زیست عمل کنند 04/04/25
- بازدید بازرسکل استان قم از مرکز درمان ناباروری طهورا/ مشکلات این مرکز درمان ناباروری در دستور کار بازرسی کل استان 04/04/25
- بازدید بازرس کل استان گیلان از سایت دفن زباله لندفیل آستارا/ گلایه آقایی از عدم ساماندهی سایت دفن زباله آستارا 04/04/24
- نشست بازرسکل استان خراسان رضوی با قرارگاه مردمی جمعیت استان برگزار شد/ فتوحی: اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند پیگیری جدیتر دستگاههاست 04/04/24
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از بخشهای توسعهیافته زندان نقده 04/04/24
- بازرس کل قضایی آذربایجان غربی: تلاش شبانه روزی مرزبانی و سپاه، رمز امنیت پایدار در مرزهای آذربایجان غربی است 04/04/23
- بازدید بازرس کل زنجان از پروژه اراضی لیل آباد 04/04/23
- بازدید 10ساعته بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از زیرساختهای عشایری زیوه ارومیه 04/04/23
بازرسی سرزده از دبیرخانه کمیسیونهای ماده 100 شهرداری تهران
بازرس کل امور وزارت کشور و شهرداریهای سازمان بازرسی کل کشور از نحوه تشکیل پروندهها و برگزاری جلسات کمیسیونها و صدور آراء در ادارهکل دبیرخانه کمیسیونهای ماده 100 شهرداری تهران به صورت سرزده بازدید کرد.
به گزارش روابطعمومی سازمان بازرسیکل کشور، در راستای شناسایی عوامل معطل ماندن کار مردم در ادارات و سازمانها و برخورد با عناصرخاطی نظر به آسیبشناسی به عمل آمده در شهرداری تهران، یکی از بخشهای تاثیرگذار در معطل ماندن امور مردم کمیسیونهای ماده 100 قانون شهرداریها است. در همین راستا بازرسکل امور وزارت کشور و شهرداریهای سازمان به اتفاق هیأت همراه از نحوه تشکیل پروندهها و برگزاری جلسات کمیسیونها و صدور آراء در ادارهکل دبیرخانه کمیسیونهای ماده 100 شهرداری تهران به صورت سرزده بازدید کرد.
برابر بازدید بهعملآمده و بررسی اسناد و مدارک مشخص شد که تعداد 5761 پرونده، طی سال 1399 و همچنین تعداد 1441پرونده در چهار ماه ابتدایی سال جاری در دبیرخانه کمیسیون ماده 100 شهرداری تهران تشکیل و بهمنظور رسیدگی به کمیسیونهای دهگانه ارجاع شده است.
حسب بررسیهای بهعملآمده، علیرغم تأکید قانونگذار در تبصره یک ماده 100 قانون شهرداریها مبنی بر رسیدگی و صدور آراء، ظرف حداکثر مدت یک ماه از زمان تشکیل پرونده، لیکن در برخیکمیسیونها رسیدگی به پروندهها با اطاله بیش از 5 ماه مواجه بوده و در مجموع میانگین انتظار پروندهها درکمیسیونهای ده گانه، 53 روز برآورد شده است. ضمن اینکه این تأخیر سایر امور جاری شهروندان در مراحل بعدی اخذ پایان کار، افراز املاک و... را نیز با اطاله و معطلی و بلاتکلیفی همراه کرده که منجر به بروز سوء جریان و پدیده کارچاقکنی و دلالی خواهد شد.
در پایان بازدید ضمن تشکیل جلسه با مدیرکل وکارشناسان دبیرخانه کمیسیون ماده 100 و تشریح آسیبها و سوءجریانهای وارده بر معطل ماندن مردم در این بخش و بررسی دلایل عمده نظیر عدم تشکیل مستمر و منظم جلسات کمیسیون به دلیل عدم حضور برخی از اعضا، ضعف کارشناسی در برخی از مناطق 22 گانه و رفتوآمد پروندهها جهت رفع نقص، تأخیر در اظهارنظر کارشناسان رسمی دادگستری در تعدادی از پروندههای ارجاعی، ناقص بودن مدارک پروندهها و اختلافنظر بین اعضای کمیسیون تذکرات لازم برای اصلاح امور ارائه و مقرر شد اقدامات اصلاحی در اسرع وقت انجام و نتیجه به بازرسی امور وزارت کشور و شهرداریها ارسال شود.
