- خدمات بیمهای زیر ذرهبین بازرسان سازمان بازرسی/تاکید بر تسریع در پرداخت خسارات توسط شرکتهای بیمه/ نامه هشداری سازمان بازرسی به مدیران بیمه مرکزی 04/04/30
- بازدید بازرس کل استان گیلان از سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت 04/04/30
- بازدید بازرس کل گیلان از نیروگاه سیکل ترکیبی پرهسر/تاکید آقایی بر توسعه این نیروگاه 04/04/30
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی استان یزد از هیاتهای حل اختلاف مالیاتی/مختاری: مرکز دادرسی مالیاتی یکی از ارکان حیاتی سازمان امور مالیاتی است 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان گیلان از پروژه کمربندی سیاهکل/ آقایی خبر داد: تشکیل کمیته نظارت بر شورای اداری شهرستانها در بازرسی کل استان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان سیستان و بلوچستان از روند برگزاری کنکور سراسری در استان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان تهران و مشاور رئیس سازمان بازرسی کل کشور از راه آهن/ سهرابخان: خط قرمز بازرسی کل استان نارضایتی مردم است 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان قم از اتاق اصناف استان/ تاکید طالبی بر هماهنگی میان دستگاههای اجرایی و تشکلهای صنفی 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان لرستان از برخی پروژههای عمرانی خرم آباد 04/04/29
- استقرار هیئت بازرسی در اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان 04/04/29
بازرس کل فارس مطرح کرد؛ لزوم استفاده از ظرفیتهای علمی استان برای طراحی و تولید ماشینآلات صنعتی مربوط به صنایع غذایی
رئیس منطقه 3 سازمان بازرسی و بازرس کل استان فارس گفت: انتقال تجربیات به واحدهای جدید و استفاده از ظرفیتهای علمی استان برای طراحی و تولید ماشینآلات صنعتی مربوط به صنایع غذایی برای کاهش ارز بری، رشد تولید و کاهش تورم را به همراه دارد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی استان فارس، کاظم اکرمی در جریان بازدید از شرکت صنعتی تولید غذای آماده (با نشان تجاری شام شام) با تشکر از مدیریت این شرکت در راه اندازی و تأسیس دانشگاه علمی کاربردی و ارتقاء سطح دانش علمی و جذب نیروهای متخصص؛ خواستار انتقال تجربیات به واحدهای جدید در صنایع غذایی استان شد.
وی با اشاره به ظرفیتهای علمی استان برای طراحی و تولید ماشین آلات صنعتی، خواستار همکاری صنایع غذایی استان با این واحدهای صنعتی به منظور کاهش ارزبری و رشد تولید، کاهش قیمت یا کاهش تورم تولید شد.
توجه به کیفی سازی و رعایت حقوق مصرف کنندگان و اطمینان از مصرف غذاهای آماده از نکات ارائه شده توسط بازرس کل استان فارس بود.
اکرمی اشارهای به تنوع محصولات این شرکت کرد و گفت: در سالهای اخیر تمایل قشرهای مختلف به استفاده از غذاهای آمده افزایش یافته است که نیازمند بررسی ذائقه جمعیتی در استانهای مختلف و تهیه الگوی غذایی مناسب و تولید و توزیع اختصاصی نیز هستیم.
در این بازدید مدیر مجموعه درخواست افزایش حجم برق به منظور توسعه مجموعه را داشت که مقرر شد سربازرس اقتصادی نسبت به پیگیری موضوع اقدام کند.
در این راستا از بخشهای مختلف تولید غذای آماده بر پایه محصولات گوشتی و پروتئینی (شامل محصولات متنوع غذای آماده طبخ، ژامبون، برگر، کالباس، سوسیس،کباب، انواع سس سالاد، فلفل، پیتزا و مایونز، پنیر پروسس و موزارلا، گوشت چرخ کرده) مجموعه بسته بندی و پخش توزیع سراسری و استانی انجام شد.
