- حل مشکلات کارخانه الیاف گستر یزد در جریان بازدید بازرسکل قضایی استان یزد 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: قانون ثبت رسمی معاملات نیازمند نظارتهای هدفمند است 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: معادن باید به تعهدات خود در قبال محیط زیست عمل کنند 04/04/25
- بازدید بازرسکل استان قم از مرکز درمان ناباروری طهورا/ مشکلات این مرکز درمان ناباروری در دستور کار بازرسی کل استان 04/04/25
- بازدید بازرس کل استان گیلان از سایت دفن زباله لندفیل آستارا/ گلایه آقایی از عدم ساماندهی سایت دفن زباله آستارا 04/04/24
- نشست بازرسکل استان خراسان رضوی با قرارگاه مردمی جمعیت استان برگزار شد/ فتوحی: اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند پیگیری جدیتر دستگاههاست 04/04/24
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از بخشهای توسعهیافته زندان نقده 04/04/24
- بازرس کل قضایی آذربایجان غربی: تلاش شبانه روزی مرزبانی و سپاه، رمز امنیت پایدار در مرزهای آذربایجان غربی است 04/04/23
- بازدید بازرس کل زنجان از پروژه اراضی لیل آباد 04/04/23
- بازدید 10ساعته بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از زیرساختهای عشایری زیوه ارومیه 04/04/23
بازرس کل استان گیلان: یکی از مشکلات استان قدیمی بودن زیرساختهای انرژی است
دومین جلسه بررسی مشکلات و ناترازی انرژی در استان با محوریت مشکلات گاز در بازرسی کل استان گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان گیلان، احمد آقایی بازرسکل استان گیلان در این جلسه با اشاره به عدم استفاده از تمام ظرفیت مخازن نفت گاز در استان گیلان افزود: با این حال ما در تابستان برق واحدهای تولیدی و صنایع و در زمستان گاز آنها را قطع میکنیم و صنعت را با مشکل مواجه میکنیم در حالی که برخی مصرف کنندگانی که در مناطق خوش نشین و ویلایی اقامت دارند به راحتی با مصرف بی رویه به مشکلات سوخت در کشور دامن میزنند.
بازرس کل استان گیلان در این جلسه که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و مدیران شرکتهای گاز، فراوردههای نفتی، برق منطقهای و صنایع استان برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این جلسات ایجاد فهم مشترک با ادبیات مشترک در جهت گرهگشایی از مشکلاتی است که به ما ارث رسیده و رفع مشکلات مردم و جامعه با کمک همه مدیران امکان پذیر است.
آقایی ادامه داد: یکی از مشکلات در استان گیلان قدیمی بودن زیرساختهای انرژی است. البته ما مایوس نخواهیم شد و با تمام توان به کار و تلاش برای حل مشکلات استان ادامه خواهیم داد.
لازم به ذکر است در این جلسه مقرر شد ناوگان حمل سوخت در استان افزایش پیدا کند و زمین مناسبی جهت احداث نیروگاه تولید برق تجدیدپذیر تهیه شود.
