سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1397/07/21 - 16:29
  • تعداد بازدید خبر : 1285
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
بازرس کل استان یزد در سخنرانی پیش از خطبه‌ها:

یکی از آسیب‌های دستگاه‌های اداری برخورد نامناسب با مردم است

بازرس کل استان یزد در سخنرانی پیش از خطبه‌ها:
یکی از آسیب‌های دستگاه‌های اداری برخورد نامناسب با مردم است

 

 

 

بازرس کل استان یزد به مناسبت سالروز تأسیس سازمان بازرسی در سخنرانی پیش از خطبه‌های این هفته نماز جمعه یزد ضمن تأکید بر فراگیری عدالت اجتماعی، لازمه آن را تحقق واقعی دولت الکترونیک دانست.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان یزد؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین اکبر طالبی بازرس کل استان یزد در سخنرانی پیش از خطبه‌های این هفته نماز جمعه یزد با بیان اینکه طبق احادیث و روایات، مسئولیت و نقش‌آفرینی در رفع مشکلات مردم یک نعمت است که اگر از آن دلگیر شویم تبدیل به نقمت می‌شود، گفت: شکر این نعمت و موفقیت در آزمونی که خداوند انسان را در آن قرار داده به‌وسیله تلاش بیشتر برای رفع مشکلات و جلب رضایت و اعتماد مردم است.
بازرس کل استان یزد خاطرنشان کرد: هرچقدر این خدمت‌گزاری دقیق‌تر، بی‌منت‌تر و با نیت خالص‌تر انجام بگیرد در واقع شکر قسمتی از این نعمت برآورده شده است و زمانی که مردم به مدیری مراجعه می‌کنند و خواسته‌ای دارند حتی اگر خواسته به‌ناحق و نابجا باشد به‌هیچ‌عنوان مدیر و مسئول حق پرخاش و تندگویی به مردم ندارد و اگر درخواست آن‌ها به‌حق است باید تمام تلاش خود را برای تحقق آن انجام دهد.
طالبی با اشاره به اینکه برخورد نادرست با ارباب‌رجوع اعتماد و رضایت مردم به نظام را خدشه‌دار می‌کند تصریح کرد: یکی از آسیب‌هایی که الآن در برخی دستگاه‌های خدمت رسان به مردم مشاهده می‌شود این است که برخی مسئولان و کارمندان با مردم برخورد نامناسب و نادرست دارند.
وی بیان کرد: اگر کسی برخورد خوب با مردم نداشته باشند، این نعمت (مسئولیت) تبدیل به بلا می‌شود و حتماً این بلا دامن‌گیر مدیر، مسئول و یا کارمندی می‌شود که نسبت به ارباب‌رجوع احترام و رفتار خوبی نداشته است.
بازرس کل استان یزد با اشاره به اینکه طبق فرمایش امام علی(ع) باید با هر کس که به بیت‌المال دست‌درازی و خیانت کرده برخورد بسیار جدی صورت گیرد تصریح کرد: اینکه خیانت یک مدیر و کارمند ثابت شود ولی در محاکم تخلفاتی و قضایی به‌عنوان رأفت اسلامی به مدیر تخفیف داده شود خلاف سیره امام علی(ع) است.
وی گفت: زمانی که فردی تخلفی مرتکب شد باید با وی برخورد جدی صورت گیرد و به‌هیچ‌عنوان نباید به‌واسطه مسائلی ازجمله سوابق کاری قبلی و رأفت اسلامی و موارد این‌چنینی از مجازات وی چشم‌پوشی کرد.
طالبی عنوان کرد: طبق فرمایش امام علی(ع) اگر فردی را در پستی گذاشتیم و در آن خیانت کرد نباید وی را در پست دیگر، بالاتر یا مساوی آن قرار دهیم و باید با این فرد برخورد جدی صورت گیرد و مهر بدنامی هم به وی زد تا برای دیگران عبرت شود.
وی ادامه داد: درگذشته اگر فردی تخلفی می‌کرد بعضاً چنین برداشت می‌شد که قحط‌الرجال است و باید از علم و توانمندی این فرد همچنان استفاده شود و به همین دلیل با او برخورد جدی نمی‌شد که این روش هم برخلاف فرمایش امام علی(ع) است.
بازرس کل استان یزد افزود: اگر مدیری یا کارمندی تخلف کرد و جرم وی در محاکم قضائی به اثبات رسید، چرا برخی مسئولان اصرار دارند که درجایی دیگر از وی استفاده شود، درست است که آبروی مؤمن از آبروی کعبه بالاتر است، اما کسی که به اموال عمومی دست‌درازی می‌کند خودش آبرویش را خدشه‌دار کرده است.
طالبی در پایان خاطرنشان کرد: خواهش و تقاضای ما از دولت و کارگزاران این است که عدالت اجتماعی به معنای واقعی فراگیر شود و اطلاعات، قوانین و مقررات را به‌صورت شفاف در اختیار مردم قرار دهند و همان‌طوری که یک آقازاده می‌تواند در پایتخت، اطلاعاتی در اختیار داشته باشد، به همان مقدار یک جوان ساکن در دورترین نقاط کشور هم باید به این اطلاعات دسترسی داشته باشد که این موضوع به‌واسطه تحقق واقعی دولت الکترونیک امکان‌پذیر است.

کلمات کلیدی
مدیر کل سیستم
تهیه کننده:

مدیر کل سیستم