- بازدید بازرس کل استان زنجان از شرکت تولیدی پارسیان 04/05/08
- سازمان بازرسی کل کشور نحوه تأمین تجهیزات لازم برای برگزاری انتخابات الکترونیکی را بررسی کرد 04/05/08
- گزارش صدا و سیما از مطالبه ای که با ورود سازمان بازرسی به نتیجه رسید؛ واگذاری زمین های رایگان قانون جوانی جمعیت به متقاضیان زنجانی 04/05/07
- بازرس کل استان گیلان: شهرکهای صنعتی یک فرصت برای اشتغالزایی و از بین بردن فقر در جامعه است 04/05/07
- حضور بازرس کل استان قم در نشست بازرسان ستاد امر به معروف استان/ تاکید طالبی بر ضرورت تخصصی شدن فعالیت بازرسان 04/05/07
- بررسی مشکلات کاهش فشار و قطعی آب تهران از سوی سازمان بازرسی کل کشور/ ضرورت تسریع در رفع مشکلات موجود و پاسخگویی مؤثر به شهروندان 04/05/06
- بازرس کل بانکها و بیمه سازمان بازرسی با حضور سرزده در بانکها نحوه عملکرد شعب در رابطه با فروش ارز اربعین را بررسی کرد/ ارائه پیشنهادهای لازم به منظور تسریع در ارائه خدمت به زائرین 04/05/05
- عیادت بازرس کل قضایی استان سیستان و بلوچستان از مجروحان حادثه تروریستی زاهدان 04/05/05
- بازدید بازرس کل استان قم از پروژه در حال احداث واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعهای 04/05/05
- بازرسکل قضایی آذربایجانغربی تاکید کرد: ضرورت مدیریت مصرف و همکاری بینبخشی برای عبور از بحران کمآبی در حوزه سد بوکان 04/05/05
با ورود سازمان بازرسی؛
پس از سالها مطالبه گری مردم کرمان محقق شد/ گرهگشایی از مشکل معطلی مردم در ایست و بازرسی مرصاد
در پی مطالبات چندین ساله مردم کرمان به منظور ساماندهی وضعیت ایست و بازرسی مرصاد و جلوگیری از معطلی چندین ساعته رانندگان در این محور، با ورود سازمان بازرسی از این مشکل گره گشایی شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، دادخدا سالاری در آیین آغاز طرح عملیاتی اصلاح وضعیت ایست و بازرسی مرصاد، تصریح کرد: پس از بازدید تخصصی هیات نظارت و بازرسی حفظ حقوق شهروندی از ایست و بازرسی مرصاد و تبیین مشکلات مردم در این ایست و بازرسی، پیگیری های لازم از سازمان های مربوطه به منظور بهبود وضعیت این ایست و بازرسی آغاز شد.
وی با اشاره به انجام چندین نوبت بازدید از ایست و بازرسی مرصاد، خاطرنشان کرد: متاسفانه طرح موردنظر به منظور رفع مشکلات مردم در ایست و بازرسی مرصاد تاکنون عملیاتی نشده بود، که طی روز جاری، با دعوت از مسئولان مربوطه زمینه لازم برای اجرای طرح عملیاتی ساماندهی ایست و بازرسی مرصاد کلید خورد و در این راستا عملیات اجرایی اضافه نمودن مسیرهای تردد خودروهای سبک و سنگین، احداث سوله جدید جهت مسیرهای جدید، تأمین نیروی انتظامی مورد نیاز پاسگاه، تأمین زیرساخت های مورد نیاز پاسگاه و ایجاد نیوجرسی جهت تفکیک مسیر عبور خودروها در جهت رفت و برگشت اجرایی خواهد شد.
بازرس کل استان کرمان ضمن اشاره به این مطلب که تقسیم کار لازم بین دستگاه های ذی ربط به منظور ساماندهی وضعیت ایست و بازرسی مرصاد انجام و اقدامات مورد نظر اولویت بندی شده است، خاطرنشان کرد: در این زمینه از سازمان های مربوطه مطالبه گری لازم انجام و تذکرات لازم جهت انجام وظایف قانونی آنها ارائه شده است.
وی تاکید کرد: متاسفانه این موضوع در حد یک مصوبه باقی مانده بود اما امروز با همت تمامی دستگاه های مسئول، عملیات اجرایی این طرح آغاز گردید.
بازرس کل استان کرمان گفت: بنا به مطالبات چندین ساله مردم به منظور ساماندهی وضعیت ایست و بازرسی مرصاد و جلوگیری از معطلی چندین ساعته رانندگان در این محور، که از مصادیق بارز نقض حقوق شهروندی به شمار می رود،بازرسی استان، موضوع تدوین و اجرای طرح عملیاتی ایست و بازرسی مرصاد را پیگیری کرد که با استقبال استاندار کرمان روبرو شد زیرا این امر از اصلی ترین درخواست های مردم از استاندار نیز بوده است.
انتهای پیام/
