- بررسی مشکلات کاهش فشار و قطعی آب تهران از سوی سازمان بازرسی کل کشور/ ضرورت تسریع در رفع مشکلات موجود و پاسخگویی مؤثر به شهروندان 04/05/06
- بازرس کل بانکها و بیمه سازمان بازرسی با حضور سرزده در بانکها نحوه عملکرد شعب در رابطه با فروش ارز اربعین را بررسی کرد/ ارائه پیشنهادهای لازم به منظور تسریع در ارائه خدمت به زائرین 04/05/05
- عیادت بازرس کل قضایی استان سیستان و بلوچستان از مجروحان حادثه تروریستی زاهدان 04/05/05
- بازدید بازرس کل استان قم از پروژه در حال احداث واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعهای 04/05/05
- بازرسکل قضایی آذربایجانغربی تاکید کرد: ضرورت مدیریت مصرف و همکاری بینبخشی برای عبور از بحران کمآبی در حوزه سد بوکان 04/05/05
- تأکید بازرس کل قضایی آذربایجانغربی بر لزوم تقویت زیرساختها و بهرهگیری از فناوریهای نوین در مدیریت مصرف برق 04/05/05
- نجات معدن چشمه ساران شهرستان آزادشهر از تعطیلی با ورود سازمان بازرسی/ مجوز کارگاه زغال سنگ با رعایت الزامات زیستمحیطی صادر شد/ تثبیت اشتغال ۱۴۵ نفر و فراهم شدن زمینه استخدام نیروی جدید 04/05/05
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از قطعه ۵ آزادراه خواجه – ورزقان 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان به همراه نماینده مردم ارومیه از پروژه مدول دوم تصفیهخانه آب شرب ارومیه 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان سمنان از مجموعه ایثار سمنان/ تاکید بر ارائه خدمات با کیفیت 04/05/04
ورود بازرسی کل استان مرکزی به حفاریها و نحوه کندمانهای سطح شهر در اجرای پروژه نصب فیبر نوری در سطح شهر اراک
بازرسکل استان مرکزی در راس یک هیات بازرسی از نحوه اجرای پروژه نصب فیبر نوری در مرکز شهر اراک بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی بازرسیکل استان مرکزی، در راستای نارضایتی و شکایات متعدد مردمی در سامانه شکایات بازرسی کل کشور، محمدحسین افضلی بازرسکل استان به همراه سربازرسان گروه سیاسی قضایی و شهرداریها و سربازرس گروه اقتصادی بازرسیکل استان و با حضور محمودی شهردار اراک و لطفی مدیرکل مخابرات استان از نحوه اجرای پروژه نصب فیبر نوری در مرکز شهر اراک بازدید به عمل آوردند.
بازرسکل استان مرکزی در این بازدید ضمن ملاحظه شرایط نامساعد این پروژه در نحوهی حفاری و کندمان عنوان کرد: اجرای این پروژه در برخی نقاط شهر خارج از ضوابط، دستورالعملها و استانداردهای حفاری، میکروداکتگذاری و کابلکشی زمینی بوده است و در بعضی از نقاط (خیابان حصار) نیز بعد از حفاری کار ادامه نداشته که این امر موجب نارضایتی مردم شده است.
بازرس کل استان در پایان با توجه به نارضایتی مردم از شرایط نامساعد زمینی سطح شهر، دستورات لازم را جهت تسریع و اصلاح و بهسازی این پروژه صادر کرد و مقرر شد شرکت مخابرات در خصوص رفع نواقص اعلامی به فوریت اقدام کند.
گفتنی است که با پیگیریهای صورت گرفته در بازرسی کل استان بخشی از این نواقص در حال برطرف شدن است و نظارت بر روند اجرای کندمان شهری نیز در دستور کار بازرسی کل استان قرار دارد.
