- بررسی مشکلات کاهش فشار و قطعی آب تهران از سوی سازمان بازرسی کل کشور/ ضرورت تسریع در رفع مشکلات موجود و پاسخگویی مؤثر به شهروندان 04/05/06
- بازرس کل بانکها و بیمه سازمان بازرسی با حضور سرزده در بانکها نحوه عملکرد شعب در رابطه با فروش ارز اربعین را بررسی کرد/ ارائه پیشنهادهای لازم به منظور تسریع در ارائه خدمت به زائرین 04/05/05
- عیادت بازرس کل قضایی استان سیستان و بلوچستان از مجروحان حادثه تروریستی زاهدان 04/05/05
- بازدید بازرس کل استان قم از پروژه در حال احداث واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعهای 04/05/05
- بازرسکل قضایی آذربایجانغربی تاکید کرد: ضرورت مدیریت مصرف و همکاری بینبخشی برای عبور از بحران کمآبی در حوزه سد بوکان 04/05/05
- تأکید بازرس کل قضایی آذربایجانغربی بر لزوم تقویت زیرساختها و بهرهگیری از فناوریهای نوین در مدیریت مصرف برق 04/05/05
- نجات معدن چشمه ساران شهرستان آزادشهر از تعطیلی با ورود سازمان بازرسی/ مجوز کارگاه زغال سنگ با رعایت الزامات زیستمحیطی صادر شد/ تثبیت اشتغال ۱۴۵ نفر و فراهم شدن زمینه استخدام نیروی جدید 04/05/05
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از قطعه ۵ آزادراه خواجه – ورزقان 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان به همراه نماینده مردم ارومیه از پروژه مدول دوم تصفیهخانه آب شرب ارومیه 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان سمنان از مجموعه ایثار سمنان/ تاکید بر ارائه خدمات با کیفیت 04/05/04
بازرس کل لرستان: تمامی واحدهای صنعتی باید به برق جایگزین مجهز شوند
رازانی گفت: لازم است واحدهای صنعتی استان به برق جایگزین مجهز شوند تا از بروز خسارات مالی جلوگیری شود
به گزارش روابط عمومی بازرسیکل استان لرستان، سعید رازانی بازرس قضایی استان لرستان در نشستی که با حضور معاون نظارت و بازرسی استان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد و دیگر مسئولان استانی برگزار گردید با بیان اینکه محدودیت مصرف برق سراسری است است گفت: باید از هر امکاناتی برای حل ناترازی انرژی استفاده کنیم و این موضوع نیازمند تعامل، همکاری و هماهنگی ادارات، صنایع، واحدهای تولیدی و مردم است و شرکت برق موظف است زمانبندی قطع برق را از طریق صدا و سیمای مرکز استان، فضای مجازی و... را برای اطلاع عموم انجام دهد.
رازانی با اشاره به اهمیت موضوع ناترازی انرژی به عنوان یکی از چالش های اساسی کشور اظهار کرد: شرکت توزیع برق با همکاری پدافند غیرعامل استانداری مانوری در خصوص تامین برق جایگزین بیمارستانها و مناطق حساس انجام دهد.
بازرس کل قضایی استان لرستان گفت: با توجه به شروع فصل سرما نانواییها باید برای شرایط بحرانی دوگانهسوز شوند تا در شرایط اضطرار، مردم نگران این مسئله نباشند.
وی تأکید کرد: برنامه ریزی و اطلاع رسانی مناسب در خصوص واحدهای تولیدی درون شهرکهای صنعتی و خارج از آن انجام و حتماً این واحدها به برق جایگزین مجهز باشند تا از خسارت مالی کاسته و کارخانه ها دچار چالش نشوند.
بازرس کل استان ادامه داد: لازم است ادارات مختلف نهایت همکاری را در این خصوص داشته و اداراتی که نسبت به این موضوع بیاهمیت هستند را جهت تعقیب کیفری به بازرسی کل استان معرفی کنند.
