سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1402/02/18 - 10:26
  • تعداد بازدید خبر : 223
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازرس کل فارس مطرح کرد؛ لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی استان برای طراحی و تولید ماشین‌آلات صنعتی مربوط به صنایع غذایی

رئیس منطقه 3 سازمان بازرسی و بازرس کل استان فارس گفت: انتقال تجربیات به واحدهای جدید و استفاده از ظرفیت‌های علمی استان برای طراحی و تولید ماشین‌آلات صنعتی مربوط به صنایع غذایی برای کاهش ارز بری، رشد تولید و کاهش تورم را به همراه دارد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی استان فارس، کاظم اکرمی در جریان بازدید از شرکت صنعتی تولید غذای آماده (با نشان تجاری شام شام) با تشکر از مدیریت این شرکت در راه اندازی و تأسیس دانشگاه علمی کاربردی و ارتقاء سطح دانش علمی و جذب نیروهای متخصص؛ خواستار انتقال تجربیات به واحدهای جدید در صنایع غذایی استان شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های علمی استان برای طراحی و تولید ماشین آلات صنعتی، خواستار همکاری صنایع غذایی استان با این واحدهای صنعتی به منظور کاهش ارزبری و رشد تولید، کاهش قیمت یا کاهش تورم تولید شد.

توجه به کیفی سازی و رعایت حقوق مصرف کنندگان و اطمینان از مصرف غذاهای آماده از نکات ارائه شده توسط بازرس کل استان فارس بود.

اکرمی اشاره‌ای به تنوع محصولات این شرکت کرد و گفت: در سال‌های اخیر تمایل قشرهای مختلف به استفاده از غذاهای آمده افزایش یافته است که نیازمند بررسی ذائقه جمعیتی در استان‌های مختلف و تهیه الگوی غذایی مناسب و تولید و توزیع اختصاصی نیز هستیم.

در این بازدید مدیر مجموعه درخواست افزایش حجم برق به منظور توسعه مجموعه را داشت که مقرر شد سربازرس اقتصادی نسبت به پیگیری موضوع اقدام کند.

در این راستا از بخش‌های مختلف تولید غذای آماده بر پایه محصولات گوشتی و پروتئینی (شامل محصولات متنوع غذای آماده طبخ، ژامبون، برگر، کالباس، سوسیس،کباب، انواع سس سالاد، فلفل، پیتزا و مایونز، پنیر پروسس و موزارلا، گوشت چرخ کرده) مجموعه بسته بندی و پخش توزیع سراسری و استانی انجام شد.

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی