- بررسی مشکلات کاهش فشار و قطعی آب تهران از سوی سازمان بازرسی کل کشور/ ضرورت تسریع در رفع مشکلات موجود و پاسخگویی مؤثر به شهروندان 04/05/06
- بازرس کل بانکها و بیمه سازمان بازرسی با حضور سرزده در بانکها نحوه عملکرد شعب در رابطه با فروش ارز اربعین را بررسی کرد/ ارائه پیشنهادهای لازم به منظور تسریع در ارائه خدمت به زائرین 04/05/05
- عیادت بازرس کل قضایی استان سیستان و بلوچستان از مجروحان حادثه تروریستی زاهدان 04/05/05
- بازدید بازرس کل استان قم از پروژه در حال احداث واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعهای 04/05/05
- بازرسکل قضایی آذربایجانغربی تاکید کرد: ضرورت مدیریت مصرف و همکاری بینبخشی برای عبور از بحران کمآبی در حوزه سد بوکان 04/05/05
- تأکید بازرس کل قضایی آذربایجانغربی بر لزوم تقویت زیرساختها و بهرهگیری از فناوریهای نوین در مدیریت مصرف برق 04/05/05
- نجات معدن چشمه ساران شهرستان آزادشهر از تعطیلی با ورود سازمان بازرسی/ مجوز کارگاه زغال سنگ با رعایت الزامات زیستمحیطی صادر شد/ تثبیت اشتغال ۱۴۵ نفر و فراهم شدن زمینه استخدام نیروی جدید 04/05/05
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از قطعه ۵ آزادراه خواجه – ورزقان 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان به همراه نماینده مردم ارومیه از پروژه مدول دوم تصفیهخانه آب شرب ارومیه 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان سمنان از مجموعه ایثار سمنان/ تاکید بر ارائه خدمات با کیفیت 04/05/04
دکتر خدائیان در دومین نشست سراسری مدیران سازمان بازرسی:
اقدامات پیشگیرانه سازمان بازرسی قابل قیاس با دستگاه دیگری نیست/ سال گذشته با ورود سازمان بازرسی بیش از 16 هزار اقدام اثربخش در جهت اصلاح امور انجام شد
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در این سازمان پیشگیری از سوءجریان و فساد به عنوان یک اولویت در دستور کار است به گونهای که اقدامات پیشگیرانه بازرسی قابل قیاس با دستگاه دیگری نیست.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، دکتر خدائیان در دومین نشست سراسری مدیران سازمان بازرسی کل کشور که با حضور معاون اول قوه قضاییه برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت آیت الله رئیسی و همراهان ایشان بیان کرد: شهید آیت الله رئیسی فرزند قوه قضاییه و قبل از هر مسئولیت دیگر، یک قاضی عادل و مردمی که خود را وقف مردم نموده، بودند.
وی گفت: حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر پاک شهدا ناشی از ویژگیها و شاخصههای شخصیتی منحصر به فرد ایشان و همراهانشان بود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک مجدد انتصاب معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: حجت الاسلام والمسلمین خلیلی از معدود مدیران قوه قضاییه هستند که بیشترین سابقه مدیریتی کارآمد را در کارنامه خود دارند، ایشان به دنبال تحول هستند و همیشه طرحها و ایدههای نو و خلاقانه دارند.
وی در ادامه سخنانش با یادآوری این موضوع که سازمان بازرسی کل کشور به عنوان عالی ترین نهاد نظارتی وظیفه نظارت بر اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور را دارد، بیان کرد: حوزه عملکرد سازمان بازرسی شامل همه وزارتخانهها و ادارات، نیروهای نظامی و انتظامی، مؤسسات و شرکتهای دولتی، شهرداریها و امثال آن است و بر همین مبنا در بعد نظارتی هیچگونه محدودیتی ندارد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه پیشنهادات این سازمان به دستگاههای اجرایی لازم الاجراست، افزود: در این راستا، دستگاهها موظف هستند ظرف 10 روز پیشنهادات سازمان بازرسی را اجرا کنند و اگر از اجرای پیشنهاد سازمان خودداری کنند و سوءجریانی رخ دهد مسئول مربوطه مجرم است و این موضوع قابل تعقیب در مراجع قضایی است.
سازمان بازرسی به دنبال مچ گیری نیست
دکتر خدائیان با تاکید بر اینکه سازمان بازرسی به دنبال مچ گیری نیست و از مدیران توانمند حمایت میکند، گفت: در این سازمان پیشگیری از سوءجریان و فساد به عنوان یک اولویت در دستور کار است به گونهای که اقدامات پیشگیرانه بازرسی قابل قیاس با دستگاه دیگری نیست البته در این میان برخورد قاطع با مدیران مفسد نیز دنبال میشود.
وی در ادامه گزارشی از عملکرد سازمان بازرسی در سال 1402 ارائه داد و بیان کرد: از سال 95 تا سال 1400، حدود 90 هزار پیشنهاد از سوی سازمان بازرسی به دستگاههای اجرایی داده شده بود که از این تعداد نتیجه 37 هزار پیشنهاد مشخص نبود از این رو پیگیری به سرانجام رسیدن این پیشنهادات در دستور کار قرار گرفت به گونهای که تعداد پیشنهادات معوقه به حدود شش هزار و 755 مورد رسیده است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: در سال 1401 اثربخشی مالی (ریالی) سازمان بازرسی حدود 95 همت بوده و در سال 1402 این رقم به313 همت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد سه برابری داشته است.
به گفته دکتر خدائیان در سال گذشته با ورود سازمان بازرسی، بیش از 16 هزار مورد اقدام اثربخش در جهت اصلاح امور انجام شده است.
شناسایی و نظارت بر مسدودسازی گلوگاه های فساد، ضرورت تقویت ساختار بازرسی در استانها، احیا و جلوگیری از تعطیلی 674 واحد تولیدی، فعال کردن دبیرخانه موضوع تبصره(۶) ماده (۶) قانون ارتقاء سلامت اداری و مقابله با فساد سازمان بازرسی، توجه ویژه به هوشمندسازی نظارتها و خودکار بودن مراحل رسیدگی به شکایات مردمی و پیگیری هوشمند از دستگاههای اجرایی در فاصله زمانی معین، نظارت بر اجرای برخی از قوانین اجرا نشده از جمله قانون هوای پاک، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و... از دیگر موضوعاتی بود که رئیس سازمان بازرسی کل کشور به تشریح آنها پرداخت.
