- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از قطعه ۵ آزادراه خواجه – ورزقان 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان به همراه نماینده مردم ارومیه از پروژه مدول دوم تصفیهخانه آب شرب ارومیه 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان سمنان از مجموعه ایثار سمنان/ تاکید بر ارائه خدمات با کیفیت 04/05/04
- بازرس کل قضایی آذربایجانغربی: رفع موانع توسعه شهری تکاب در دستور کار قرار دارد 04/05/04
- معاون امور اقتصادی سازمان بازرسی کل کشور از پیشرفت پروژه خط انتقال آب سد طالقان به کرج بازدید کرد 04/05/04
- بازدید سرزده بازرس کل استان گیلان از بیمارستانهای پورسینا و ولایت رشت/عیادت از حادثهدیدگان انفجار گاز در رشت 04/05/01
- بازدید بازرسان سازمان بازرسی کل کشور از گمرکهای شهریار و غرب تهران/ عملکرد گمرک و نحوه خدمترسانی به فعالان اقتصادی بررسی شد/ رفع مشکل ناشی از ابطال مجوز آزمایشگاههای تعیین ماهیت کالا با پیگیری سازمان بازرسی 04/04/31
- کاهش ۹ هزار میلیارد تومانی در هزینه مناقصه استخراج سنگ آهن سنگان با ورود سازمان بازرسی 04/04/31
- خدمات بیمهای زیر ذرهبین بازرسان سازمان بازرسی/ تاکید بر تسریع در پرداخت خسارات توسط شرکتهای بیمه/ نامه هشداری سازمان بازرسی به مدیران بیمه مرکزی 04/04/30
- بازدید بازرس کل استان گیلان از سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت 04/04/30
برگزاری دومین جلسه کمیسیون علمی و تخصصی بازرسی کل استان خراسان رضوی با موضوع آسیب شناسی حوزه معدن
دومین جلسه کمیسیون علمی و تخصصی بازرسی کل استان خراسانرضوی با موضوع آسیب شناسی حوزه معدن برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بازرسیکل استان خراسان رضوی، با توجه به اهمیت ایجاد شفافیت در حوزه معادن استان برای محاسبه میزان برداشت مواد معدنی و وصول حقوق دولتی و همچنین ارتقاء بهرهوری و تکمیل چرخه ارزش افزوده معادن سطح استان دومین جلسه کمیسیون علمی و تخصصی بازرسی کل با دعوت از صاحب نظران، متخصصین و مدیران دستگاه های اجرایی برگزار شد.
حجتالاسلام موسی فتوحی بازرسکل استان خراسان رضوی و رئیس منطقه 2 سازمان بازرسی کل کشور در این نشست گفت: بر اساس سیاستهای کلی قانون برنامه هفتم توسعه، رشد اقتصادی 8 درصدی مقرر شده که بایستی 13 درصد آن در حوزه معدن تحقق یابد.
بازرسکل استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: لذا بایستی از تمامی ظرفیتهای موجود به منظور ارتقاء بهرهوری و ایجاد شفافیت استفاده شود.
وی در ادامه عنوان داشت: میزان افزایش سالانه اشتغال در بخش معدن و صنایع معدنی در طول اجرای برنامه هفتم توسعه نیز 20 درصد افزایش سنواتی تعیین شده که با توجه به ظرفیتهایی که در حوزه معادن سنگان خواف در استان داریم بایستی با استفاده از دانش روز و نظارت بهنگام و موثر به منظور تحقق این موضوع تلاش نماییم.
فتوحی تصریح کرد: معادن سنگ آهن خواف می تواند در حوزههای اشتغالزایی، خلق ارزش افزوده و رشد اقتصادی و همچنین افزایش تولید ناخالص ملی موثر باشد.
در ادامه اعضای کمیسیون و صاحب نظران مدعو به بیان دیدگاهها و نقطهنظرات خود پرداختند و در خاتمه آسیبها و چالشهای حوزه معدن احصاء و مقرر شد اقدامات لازم به منظور رفع این آسیبها در دستور کار قرار گیرد.
