سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/09/01 - 16:08
  • تعداد بازدید خبر : 95
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت صمت:

جشنواره شفافیت، گامی مؤثر برای کاهش فساد و افزایش بهره‌وری در دستگاه‌های اجرایی است

معاون مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت صمت با قدردانی از سازمان بازرسی کل کشور، بر نقش جشنواره ارتقای شفافیت و رفع موقعیت‌های تعارض منافع در ارزیابی دستگاه‌ها، کاهش فساد و افزایش بهره‌وری به‌ویژه در حوزه منابع انسانی تأکید کرد.

به گزارش دبیرخانه جشنواره ارتقای شفافیت و رفع موقعیت‌های تعارض منافع، حجت ذوقی معاون مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت صمت، با اشاره به برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت و رفع موقعیت‌های تعارض منافع، گفت: از دعوت سازمان بازرسی کل کشور برای حضور در جلسه بررسی عملکرد دستگاه های اجرایی در حوزه شفافیت و مدیریت تعارض منافع تشکر می‌کنم. امروز در این رویداد حاضر شدیم تا درباره جشنواره شفافیت و روند ارزیابی و رتبه‌بندی دستگاه‌ها گفت‌وگو کنیم.

وی افزود: یکی از اهداف مهم این جشنواره، ارتقای شفافیت و شناسایی موقعیت‌های تعارض منافع در دستگاه‌های اجرایی است؛ امری که نقش مؤثری در شناسایی و پیشگیری از فساد دارد.

ذوقی تصریح کرد: این جشنواره می‌تواند کمک شایانی به شفافیت و کاهش فساد در مجموعه دستگاه‌های اجرایی داشته باشد و نتایج آن مستقیماً در بهبود عملکرد و افزایش بهره‌وری، به‌ویژه در حوزه منابع انسانی، قابل مشاهده خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: امید است که با استمرار این رویکرد، دستگاه‌های اجرایی هرچه بیشتر به سمت پاسخگویی، سلامت اداری و کارآمدی حرکت کنند.

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/09/01 16:08