سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/10/09 - 12:08
  • تعداد بازدید خبر : 110
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

 بازدید بازرس کل قضایی استان البرز از کارخانه نوآوری و صنایع خلاق استان

بازرس کل قضایی استان البرز در راس یک هیات بازرسی از کارخانه نوآوری و صنایع خلاق استان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان البرز، محمدتقی مشهدی بازرس کل قضایی استان البرز در صدر هیاتی متشکل از سربازرسان گروه شهرداری‌ها و تولیدی از کارخانه نوآوری و صنایع خلاق استان البرز بازدید به عمل آورد.

بازرس کل قضایی استان البرز ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این مجموعه و دیدار با کارآفرینان و اعضای تیم‌های مستقر و فعال، دغدغه‌ها و چالش‌های موجود برای رفع موانع و تسهیل در فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و صنایع خلاق را جویا شد.

در ادامه مدیرعامل کارخانه نوآوری و صنایع خلاق استان البرز، مسائل و مشکلات این مجموعه پیرامون نحوه اجرای قرارداد منعقده با شهرداری کرج در خصوص تحویل زمین مورد نیاز برای توسعه و بستر سازی نصب انشعابات توسط دستگاه‌های خدمات‌رسان را مطرح کرد که با دستور بازرس کل قضایی استان البرز مقرر گردید جلسه مشترک فی مابین شهردار کرج و مدیرعامل این مجموعه با حضور سربازرس گروه شهرداری‌ها در بازرسی کل استان البرز برگزار گردد تا ضمن بررسی همه جانبه مسائل مطروحه مساعدت‌های لازم در چهارچوب قوانین در این خصوص صورت پذیرد.

کلمات کلیدی
یاسر فاتحی فشتمی
تهیه کننده:

یاسر فاتحی فشتمی

تصاویر

 -  -
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/10/09 12:08