سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/09/05 - 16:08
  • تعداد بازدید خبر : 46
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
نماینده اداره بازرسی و مدیریت عملکرد وزارت امور خارجه:

اعتماد ملی سرمایه‌ای بزرگ است که تنها از مسیر شفافیت و تصمیم‌گیری عاری از تعارض منافع به دست می‌آید

نماینده اداره بازرسی و مدیریت عملکرد وزارت امور خارجه، با اشاره به مشارکت فعال این وزارتخانه در نخستین جشنواره شفافیت و پیشگیری از تعارض منافع گفت: وزارت امور خارجه به‌عنوان بخشی از بدنه دولت و حاکمیت وظیفه دارد در این عرصه نقش‌آفرینی مؤثر داشته باشد.

 
 
به گزارش دبیرخانه جشنواره شفافیت و رفع موقعیت‌های تعارض منافع، سامان خسروی، نماینده اداره بازرسی و مدیریت عملکرد وزارت امور خارجه، با اشاره به مشارکت فعال این وزارتخانه در نخستین جشنواره شفافیت و پیشگیری از تعارض منافع گفت: وزارت امور خارجه به‌عنوان بخشی از بدنه دولت و حاکمیت وظیفه دارد در این عرصه نقش‌آفرینی مؤثر داشته باشد.
 
وی توضیح داد که دستگاه دیپلماسی کشور باور دارد که اعتماد ملی سرمایه‌ای بزرگ است که تنها از مسیر شفافیت و تصمیم‌گیری عاری از تعارض منافع به دست می‌آید.
 
خسروی افزود: اعتبار دیپلماتیک ریشه در شفافیت دارد و نتیجه آن نیز اعتماد جهانی است که نمایندگی‌های ما در سراسر دنیا کسب می‌کنند؛ شاید در روابط بین‌الملل شفافیت قوی‌ترین شکل دیپلماسی باشد.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد که وزارت امور خارجه مطابق استانداردها و پروتکل‌های تخصصی خود در جشنواره شرکت کرده و به پرسش‌ها به‌صورت مقتضی پاسخ داده است.
کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/09/05 16:08