- بازدید سرزده بازرس کل قضایی استان یزد از هیاتهای حل اختلاف مالیاتی/مختاری: مرکز دادرسی مالیاتی یکی از ارکان حیاتی سازمان امور مالیاتی است 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان گیلان از پروژه کمربندی سیاهکل/ آقایی خبر داد: تشکیل کمیته نظارت بر شورای اداری شهرستانها در بازرسی کل استان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان سیستان و بلوچستان از روند برگزاری کنکور سراسری در استان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان تهران و مشاور رئیس سازمان بازرسی کل کشور از راه آهن/ سهرابخان: خط قرمز بازرسی کل استان نارضایتی مردم است 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان قم از اتاق اصناف استان/ تاکید طالبی بر هماهنگی میان دستگاههای اجرایی و تشکلهای صنفی 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان لرستان از برخی پروژههای عمرانی خرم آباد 04/04/29
- استقرار هیئت بازرسی در اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان آذربایجان شرقی از شرکت تولید آرد سالم پاک 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان بوشهر از انبارهای اموال تملیکی گناوه و دیلم 04/04/29
- بازدید بازرسکل قضایی استان مازندران از اداره کل انتقال خون استان/ پیگیری و رفع مشکلات این اداره کل در دستور کار بازرسی کل استان 04/04/29
رئیس سازمان بازرسیکل کشور:
اتخاذ رویکرد نهادگرایی برای مبارزه با مفاسد پرهزینه و کمفایده است
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسیکل کشور، ناصر سراج در خصوص تشکیل یک سازمان جدید برای مبارزه با مفاسد، گفت: تشکیل یک سازمان جدید به معنای اتخاذ رویکرد نهادگرایی برای مبارزه با مفاسد است، درحالیکه مطالعات نشان میدهد کارکردگرایی بهمراتب اثربخشتر و کمهزینهتر است.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسیکل کشور، ناصر سراج در خصوص تشکیل یک سازمان جدید برای مبارزه با مفاسد، گفت: تشکیل یک سازمان جدید به معنای اتخاذ رویکرد نهادگرایی برای مبارزه با مفاسد است، درحالیکه مطالعات نشان میدهد کارکردگرایی بهمراتب اثربخشتر و کمهزینهتر است.
وی در تشریح سخنان خود اظهار داشت: نهادگرایی و کارکردگرایی دو اصطلاح مهم در حوزههای مدیریتی، سیاسی، سیاستی و اقتصادی هستند که بهمنظور حل مسائل و مشکلات و یا بهینهسازی امور به آنها توسل میشود.
رئیس سازمان بازرسیکل کشور تصریح کرد: نهادگرایی، اساس کار در حل مشکلات را ایجاد نهادهایی جدید با وظایفی از نو تعریفشده میبیند و بر آن است که این روش میتواند خلأهای موجود را پر کند و مشکلات را بهسوی حل شدن پیش ببرد.
سراج افزود: از سوی دیگر، کارکردگرایی، حل مشکلات را در اصلاح کارکردها، بهروزآوری آنها و برداشتن موانع از پیش پای کارکردهای صحیح میبیند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ازآنجاییکه نهادگرایی وضعیتی جدید را مورد توجه قرار میدهد و گویی همهچیز را از ابتدا بنا میکند، لذا به تصویر کشیدن آیندهای روشنتر در کنار انتقاد از وضع موجود، آن را جذاب جلوه میدهد.
رئیس سازمان بازرسیکل کشور با اشاره به نتایج مطالعات ادامه داد: مطالعات نشان میدهد، نهادگرایی در بسیاری از مواقع پرهزینه و کمفایده است و اغلب جنبه تبلیغی دارد و پس از مدتی با فروکش کردن تب آن، معمولاً همهچیز بهجای اول خود بازمیگردد، اما در مقابل باید با دقت و ریزبینی به اصلاح کارکردها پرداخت چراکه هم هزینه آن کمتر است و هم تجربه پیشین امکان آن را دوچندان میکند.
