- حل مشکلات کارخانه الیاف گستر یزد در جریان بازدید بازرسکل قضایی استان یزد 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: قانون ثبت رسمی معاملات نیازمند نظارتهای هدفمند است 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: معادن باید به تعهدات خود در قبال محیط زیست عمل کنند 04/04/25
- بازدید بازرسکل استان قم از مرکز درمان ناباروری طهورا/ مشکلات این مرکز درمان ناباروری در دستور کار بازرسی کل استان 04/04/25
- بازدید بازرس کل استان گیلان از سایت دفن زباله لندفیل آستارا/ گلایه آقایی از عدم ساماندهی سایت دفن زباله آستارا 04/04/24
- نشست بازرسکل استان خراسان رضوی با قرارگاه مردمی جمعیت استان برگزار شد/ فتوحی: اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند پیگیری جدیتر دستگاههاست 04/04/24
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از بخشهای توسعهیافته زندان نقده 04/04/24
- بازرس کل قضایی آذربایجان غربی: تلاش شبانه روزی مرزبانی و سپاه، رمز امنیت پایدار در مرزهای آذربایجان غربی است 04/04/23
- بازدید بازرس کل زنجان از پروژه اراضی لیل آباد 04/04/23
- بازدید 10ساعته بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از زیرساختهای عشایری زیوه ارومیه 04/04/23
بازرس کل لرستان تاکید کرد:
لزوم حمایت از صنایع استان لرستان/ رفع مشکلات کارخانه شیر پگاه در چارچوب قوانین
بازرس کل استان لرستان با تاکید بر لزوم حمایت از صنایع این استان، گفت: توسعه کمی و کیفی صنایع غذایی در رشد و باروری اقتصادی لرستان بسیار مؤثر است.
به گزارش روابط عمومی بازرسی استان لرستان، سعید رازانی در جریان بازدید از کارخانه شیر پگاه با بیان اینکه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، رئیس قوهقضاییه و رئیس سازمان بازرسی کل کشور تأکیدات فراوانی بر رشد و رونق تولید دارند، هدف از این بازدید را آشنایی با نواقص آشنا عنوان کرد و از رفع این مسائل در چارچوب قوانین خبرداد.
وی در بازدید از بخشهای مختلف و خط تولید کارخانه شیر پگاه لرستان بیان کرد: کارخانه شیر پگاه یکی از صنایع موفق، فعال و ارزشمند استان است و با توجه به اینکه در بحث تولید، تجهیزات این کارخانه فرسوده و بیش از ۵۰ سال قدمت دارد و یکی از مراکز و مشاغل پایدار استان است لذا نیازمند بروزرسانی و ارتقا و توسعه خطوط و تجهیزات است.
رازانی افزود: در خصوص تهیه شیر مدارس با مشکلاتی روبهرو خواهیم شد در این راستا با توجه به بحث سلامت دانشآموزان باید به فکر سرمایهگذاری و توسعه کارخانه بود.
