- سازمان بازرسی کل کشور نحوه تأمین تجهیزات لازم برای برگزاری انتخابات الکترونیکی را بررسی کرد 04/05/08
- گزارش صدا و سیما از مطالبه ای که با ورود سازمان بازرسی به نتیجه رسید؛ واگذاری زمین های رایگان قانون جوانی جمعیت به متقاضیان زنجانی 04/05/07
- بازرس کل استان گیلان: شهرکهای صنعتی یک فرصت برای اشتغالزایی و از بین بردن فقر در جامعه است 04/05/07
- حضور بازرس کل استان قم در نشست بازرسان ستاد امر به معروف استان/ تاکید طالبی بر ضرورت تخصصی شدن فعالیت بازرسان 04/05/07
- بررسی مشکلات کاهش فشار و قطعی آب تهران از سوی سازمان بازرسی کل کشور/ ضرورت تسریع در رفع مشکلات موجود و پاسخگویی مؤثر به شهروندان 04/05/06
- بازرس کل بانکها و بیمه سازمان بازرسی با حضور سرزده در بانکها نحوه عملکرد شعب در رابطه با فروش ارز اربعین را بررسی کرد/ ارائه پیشنهادهای لازم به منظور تسریع در ارائه خدمت به زائرین 04/05/05
- عیادت بازرس کل قضایی استان سیستان و بلوچستان از مجروحان حادثه تروریستی زاهدان 04/05/05
- بازدید بازرس کل استان قم از پروژه در حال احداث واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعهای 04/05/05
- بازرسکل قضایی آذربایجانغربی تاکید کرد: ضرورت مدیریت مصرف و همکاری بینبخشی برای عبور از بحران کمآبی در حوزه سد بوکان 04/05/05
- تأکید بازرس کل قضایی آذربایجانغربی بر لزوم تقویت زیرساختها و بهرهگیری از فناوریهای نوین در مدیریت مصرف برق 04/05/05
مدیرکل دفتر حمایت از سرمایهگذاری و تولید ملی سازمان بازرسیکل کشور خبرداد؛
رفع مشکلات تأمین برق و گاز مجتمع فولاد آذر حدید بناب با پیگیری سازمان بازرسی/ رئیس هیات مدیره شرکت: با پیگیریهای مجدانه سازمان بازرسی مشکلات رفع شد
مدیرکل دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی سازمان بازرسی کل کشور از رفع مشکلات پیش روی شرکت مجتمع فولاد آذر حدید بناب با ورود این سازمان خبرداد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، احمد نظری از رفع مشکلات این واحد تولیدی با ورود سازمان بازرسی خبر داد و گفت: در پی طرح موضوعی از سوی شرکت مجتمع فولاد آذر حدید بناب مبنی بر توقف تولید آن شرکت به دلیل بروز مشکل در تأمین برق و گاز مجتمع، بازرسی امور نیرو و ارتباطات سازمان بازرسی و دفتر حمایت از سرمایه گذاری به این موضوع ورود کردند.
وی ادامه داد: در این راستا به منظور تداوم فعالیت مجتمع، بازرسی امور نیرو و ارتباطات نسبت به برگزاری جلسه با مسئولان عالی وزارت نیرو و فراهم کردن شرایط تقسیط بدهی برق مصرفی آن شرکت اقدام کرد که منجر به رفع مشکل و اتصال برق شد.
مدیرکل دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: در ادامه پس از بروز مشکل در تأمین گاز مجتمع (ناشی از انباشت بدهی مربوط به قبوض گاز) مذاکرات و رایزنی با دستگاههای اجرایی متولی با همکاری بازرسکل استان آذربایجان شرقی در دستور کار قرار گرفت که منجر به رفع مشکل و برقراری گاز مجتمع نیز شد.
گفتنی است رئیس هیات مدیره شرکت مجتمع فولاد آذر حدید بناب پس از رفع مشکلات مربوط به شرکت با ارسال نامهای به دکتر خدائیان از سازمان بازرسی کل کشور تشکر کرد.
در این نامه، تاکید گردیده است که مجتمع فولاد آذر حدید بناب با فعالیت در زمینه تولید شمش فولاد با جذب 300 نفر مشغول به فعالیت بوده اما در سال 1402 و 1403 با مشکلات عدیدهای از جمله قطعی برق و گاز مواجه که با پیگیریهای مجدانه سازمان بازرسی رفع شده است.
