- بررسی مشکلات کاهش فشار و قطعی آب تهران از سوی سازمان بازرسی کل کشور/ ضرورت تسریع در رفع مشکلات موجود و پاسخگویی مؤثر به شهروندان 04/05/06
- بازرس کل بانکها و بیمه سازمان بازرسی با حضور سرزده در بانکها نحوه عملکرد شعب در رابطه با فروش ارز اربعین را بررسی کرد/ ارائه پیشنهادهای لازم به منظور تسریع در ارائه خدمت به زائرین 04/05/05
- عیادت بازرس کل قضایی استان سیستان و بلوچستان از مجروحان حادثه تروریستی زاهدان 04/05/05
- بازدید بازرس کل استان قم از پروژه در حال احداث واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعهای 04/05/05
- بازرسکل قضایی آذربایجانغربی تاکید کرد: ضرورت مدیریت مصرف و همکاری بینبخشی برای عبور از بحران کمآبی در حوزه سد بوکان 04/05/05
- تأکید بازرس کل قضایی آذربایجانغربی بر لزوم تقویت زیرساختها و بهرهگیری از فناوریهای نوین در مدیریت مصرف برق 04/05/05
- نجات معدن چشمه ساران شهرستان آزادشهر از تعطیلی با ورود سازمان بازرسی/ مجوز کارگاه زغال سنگ با رعایت الزامات زیستمحیطی صادر شد/ تثبیت اشتغال ۱۴۵ نفر و فراهم شدن زمینه استخدام نیروی جدید 04/05/05
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از قطعه ۵ آزادراه خواجه – ورزقان 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان به همراه نماینده مردم ارومیه از پروژه مدول دوم تصفیهخانه آب شرب ارومیه 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان سمنان از مجموعه ایثار سمنان/ تاکید بر ارائه خدمات با کیفیت 04/05/04
پیشنهاد قاضی سراج در یازدهمین اجلاس جهانی آمبودزمان بینالمللی:
تشکیل گروههای موقت علمی و تدوین شاخصهای جهانی و منطقهای برای ارزیابی و سنجش اثربخشی فعالیتهای آمبودزمانی
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در سخنرانی خود در اجلاس تایلند اظهار داشت که ارزیابی نادرست از فعالیتهای آمبودزمانی، چه در قالب بزرگنمایی آنچه اتفاق افتاده و چه در شکل کوچک شمردن یا نادیده گرفتن اقدامات، تأثیرات مخربی بر فعالیتهای آتی این نهادها برجای خواهد گذارد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور ناصر سراج که برای شرکت در یازدهمین اجلاس جهانی موسسه آمبودزمان بینالمللی به بانکوک سفر کرده است، عصر امروز در خصوص ارزیابی فعالیتهای نهادهای نظارت و بازرسی در حوزههای آمبودزمانی، ضمن برشمردن اهمیت نهاد آمبودزمان که بهعنوان واسط میان دولتها و شهروندان عمل مینماید، موضوع ارزیابی عملکرد آمبودزمان را مبحثی پایهای و بنیادی دانست و محور اصلی آن را اثربخشی فعالیتهای آمبودزمانی بیان نمود.
آگاهی از میزان اثربخشی بر مسأله اصلی فعالیتهای آمبودزمانی، اثربخشی بر روی گروههای هدف و میزان تأثیر این فعالیتها بر دیگر حوزهها، حیطههای سهگانه ارزیابی است و ارزیابی دقیق بدون سنجش این موارد امکان پذیر نیست و این امر تنها در یک نظام آماری قابل اعتماد معنادار خواهد بود.
قاضی سراج اظهار داشت که سنجش اثربخشی فعالیتهای آمبودزمانی در بازههای زمانی مشخص دوگونه روندشناسی در مورد اثربخشی آمبودزمان به وجود میاورد. بررسی و مقایسه فعالیتهای یک آمبودزمان در دورههای مختلف و مورد مقایسه قرار گرفتن فعالیتهای آمبودزمان های مختلف در سطوح فراملی زمینه را برای درس آموزی از تجارب دیگران در موقعیتهای موفق و ناموفق فراهم میکند.
وی گفت؛ در ارزیابی عملکردهای آمبودزمانی بهکارگیری روشهای دقیق ارزیابی عملکرد و بهکارگیری افراد حرفهای در این زمینه بسیار حائز اهمیت است. رییس سازمان بازرسی کل کشور در پیشنهادی کاربردی خطاب به اعضای آمبودزمان بینالمللی گفت برای موفقیت در تحقق این ارزیابی، بهطور موردی و نیز مطالعات مقایسهای با همکاری این نهاد جهانی و آمبودزمانهای منطقهای، تشکیل گروههای موقت علمی و تدوین شاخصهای جهانی و منطقهای عملکرد آمبودزمانی در حوزههای اساسی این فعالیتها ضروری است تا اینکه آمبودزمانها تصویر وضعیت فعلی خود در مقایسه با گذشته خود و در مقایسه با دیگران را دارا باشند.
قاضی سراج در خاتمه اظهار داشت که بهترین فرصت ممکن برای ارائه آمارهای مقایسهای در قالب شاخصهای یاد شده و ترسیم تصویری کلی از اثربخشیهای عملکرد آمبودزمانی، در اجلاسهای جهانی و منطقهای آمبودزمانی است. گفتنی است یازدهمین اجلاس جهانی آمبودزمان بینالمللی با حضور بیش از یکصد و پنجاه آمبودزمان از مناطق مختلف جهان روز چهارشنبه در بانکوک تایلند آغاز بکار کرد. همچنین در این سفر محمدی سفیر جمهوری اسلامی ایران در تایلند نیز به همراه رئیس سازمان بازرسی کل کشور در مراسم افتتاحیه شرکت داشت.
