- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت آنیل طب آذران ارومیه 04/04/11
- بازرس کل استان کردستان پای صحبتهای فعالان اقتصادی کامیاران نشست 04/04/11
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی خوزستان از بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) اهواز 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی استان یزد از صدا و سیمای مرکز یزد 04/04/11
- بازدید بازرسکل کردستان از مراکز توزیع کالاهای اساسی و تأکید بر تشدید نظارتها و مقابله با تخلفات 04/04/11
- بازرسکل قضایی آذربایجان غربی: کوتاهی در انجام وظایف قانونی، مصداق ترک فعل بوده و مستوجب برخورد قانونی است 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از مجتمع آرد فردوس ارومیه 04/04/11
- بازدید بازرس کل استان زنجان از قطب صنعت کفش کشور در هیدج 04/04/11
- بازدید بازرسکل استان قزوین از شرکت ستاره بافت نگارین ارغوان 04/04/11
- بازدید نظارتی بازرس کل استان قزوین از شرکت پخش فراوردههای نفتی 04/04/11
بازدید بازرسکل استان گلستان از طرح پرورش ماهی سالمون در دریا و موزه ملی ماهیان خاویاری جزیره آشوراده
بازرسکل استان گلستان از طرح پرورش ماهی سالمون در دریا و موزه ملی ماهیان خاویاری جزیره آشوراده بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان گلستان، عبداله آقا علیخانی بازرسکل استان گلستان در رأس یک هیأت بازرسی از طرح پرورش ماهی سالمون در دریا توسط شرکت کیمیا خزر بازدید کرد و از نزدیک در جریان مشکلات این واحد تولیدی قرار گرفت.
شرکت کیمیا خزر یکی از برترینها در پرورش ماهی سالمون در دریای خزر و از صادرکنندگان ماهی پرورشی به کشورهای همسایه است که مشکلاتی در زمینه اعطای تسهیلات بابت خرید تجهیزات با بانک عامل دارد که بازرسکل استان گلستان در راستای رفع موانع تولید در این شرکت دستورات لازم را صادر کرد.
بازرسکل استان گلستان در ادامه از موزه ملی ماهیان خاویاری و مرکز صید و فرآوری آشوراده بازدید کرد.
این مرکز با مشکلاتی مانند صید غیرقانونی، پسروی آب دریا، عدم توجه و نگاه ویژه مسئولین به موضوعات مربوط به ماهیان خاویاری مواجه است که بازرس کل استان در حاشیه این بازدید طی جلسهای این مشکلات را بررسی کرد.
بازرسکل استان گلستان در پایان آمادگی هرگونه همکاری در جهت رفع موانع و مشکلات مرکز صید و فرآوری آشوراده را اعلام کرد و دستورات لازم مبنی بر طرح در جلسه کمیسیون علمی – تخصصی نیز به هیات همراه صادر گردید.
