- حل مشکلات کارخانه الیاف گستر یزد در جریان بازدید بازرسکل قضایی استان یزد 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: قانون ثبت رسمی معاملات نیازمند نظارتهای هدفمند است 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: معادن باید به تعهدات خود در قبال محیط زیست عمل کنند 04/04/25
- بازدید بازرسکل استان قم از مرکز درمان ناباروری طهورا/ مشکلات این مرکز درمان ناباروری در دستور کار بازرسی کل استان 04/04/25
- بازدید بازرس کل استان گیلان از سایت دفن زباله لندفیل آستارا/ گلایه آقایی از عدم ساماندهی سایت دفن زباله آستارا 04/04/24
- نشست بازرسکل استان خراسان رضوی با قرارگاه مردمی جمعیت استان برگزار شد/ فتوحی: اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند پیگیری جدیتر دستگاههاست 04/04/24
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از بخشهای توسعهیافته زندان نقده 04/04/24
- بازرس کل قضایی آذربایجان غربی: تلاش شبانه روزی مرزبانی و سپاه، رمز امنیت پایدار در مرزهای آذربایجان غربی است 04/04/23
- بازدید بازرس کل زنجان از پروژه اراضی لیل آباد 04/04/23
- بازدید 10ساعته بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از زیرساختهای عشایری زیوه ارومیه 04/04/23
انتصاب بازرسکل استان کهگیلویه و بویراحمد
محمدمهدی صالحی به سمت بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی، حجتالاسلام و المسلمین درویشیان رییس سازمان بازرسی کل کشور در حکمی «محمدمهدی صالحی» را به سمت «بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد» منصوب کرد.
در بخشی از این حکم آمده است:
نظر به تعهد تجربه و شایستگی جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان بازرسکل استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب میشوید، انتظار دارد با سرلوحه قرار دادن رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ریاست محترم قوهقضاییه و با توکل و تلاش و بهرهگیری موثر از منابع و امکانات موجود و در چارچوب قوانین و مقررات اداری و برنامههای ابلاغی در راستای تحقق اهداف، راهبردها و ارتقای روزافزون فعالیتهای سازمان اقدام فرمایید.
گفتنی است، دکتر محمد مهدی صالحی پیش از این به عنوان دادیار و بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب یاسوج، معاون منابع انسانی و امور فرهنگی استان، رئیس شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو یاسوج، مستشار دادگاه تجدیدنظر استان مشغول به خدمت بوده است.
پیش از این ابوالفتح ابوالهادی به عنوان بازرس کل استان خدمت مینمود که به سمت معاون برنامهریزی و هماهنگی امور منطقه ۳ سازمان بازرسی کل کشور منصوب شدند.
