سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1403/06/10 - 08:45
  • تعداد بازدید خبر : 86
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در راستای اجرای مصوبات سفر رئیس سازمان بازرسی کل کشور به استان گیلان؛

نحوه واگذاری شرکت خاور رشت بررسی شد/ دستورات بازرس کل استان گیلان برای حل مشکلات/ دریافت تعهد از سرمایه‌گذار برای عدم تغییر کاربری عرصه صنعتی/ برنامه زمانبندی برای تجهیز و نوسازی دستگاه‌ها و ماشین آلات ارائه شود

در راستای سفر رئیس سازمان بازرسی کل کشور به گیلان و در پی دستورات صادره مبنی بر تشکیل جلسه با حضور مالک، نشستی به منظور بررسی مشکلات در بازرسی کل استان گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، در راستای سفر رئیس سازمان بازرسی کل کشور به گیلان و بازدید معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی این سازمان از شرکت ریسندگی خاور گیلان و در پی دستورات صادره مبنی بر تشکیل جلسه با حضور مالک، نشستی به منظور بررسی مشکلات در بازرسی کل استان گیلان برگزار شد.

در این جلسه که علاوه بر بازرس کل استان گیلان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت، معاون نظارت و بازرسی و سربازرس گروه امور تولیدی بازرسی کل، مدیرعامل شرکت آتیه دماوند و مالک شرکت ریسندگی خاور نیز حضور داشتند، نحوه واگذاری شرکت به بخش خصوصی، ایفای تعهدات خریدار و نقشه راه سرمایه گذار مورد بررسی قرار گرفت.

آقایی در این جلسه ضمن اعلام حمایت بازرسی کل استان گیلان از سرمایه گذاری مشروع، تصریح کرد: سازمان بازرسی در کنار سرمایه گذاران است و این حمایت بازرسی به این معنی نیست که پروژه‌های واگذار شده را به حال خود رها کنیم.

در جلسه فوق مقرر شد که در اسرع وقت شرکت سرمایه گذار ضمن ارائه برنامه زمانبندی شده برای تجهیز و نوسازی دستگاه‌ها و ماشین آلات، نسخه‌ای از قرارداد منعقده را در اختیار بازرسی کل قرار داده تا میزان عمل به تعهدات مورد بررسی قرار گیرد.

بازرس کل گیلان همچنین خطاب به بازرسان ذیربط دستور دریافت تعهد مبنی بر عدم تغییر کاربری عرصه صنعتی واگذار شده به شرکت سرمایه گذار را صادر کرد.

آقایی همچنین تاکید کرد که شرکت سرمایه گذار باید به اهلیت‌‎ و صلاحیت سرمایه گذار دقت کند و در هماهنگی با اداره صمت استان نسبت به واگذاری اقدام نماید.

بنابراین گزارش، شرکت ریسندگی خاور از سال 1355 فعالیت خود را تحت پوشش گروه صنعتی خاور (ایران خودرو دیزل فعلی) آغاز کرد. در سال 1371 کلیه سهام این شرکت به بانک صنعت و معدن انتقال یافت. نوع فعالیت این شرکت هم تولید نخ از الیاف طبیعی و مصنوعی و فروش آن و همچنین اشتغال به گونه امور صنعت نساجی است. در این شرکت 140 نفر کارگر مشغول فعالیت می باشند و در سال 1401 از طریق مزایده به سرمایه گذار خصوصی واگذار گردید. اما با بررسی های صورت گرفته توسط بازرسان بازرسی کل استان گیلان، از زمان تحویل به سرمایه گذار خصوصی در میزان تولید و درآمد شرکت مذکور نسبت به سنوات قبل تغییری صورت نپذیرفته است.

انتهای پیام/

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی