- خدمات بیمهای زیر ذرهبین بازرسان سازمان بازرسی/تاکید بر تسریع در پرداخت خسارات توسط شرکتهای بیمه/ نامه هشداری سازمان بازرسی به مدیران بیمه مرکزی 04/04/30
- بازدید بازرس کل استان گیلان از سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت 04/04/30
- بازدید بازرس کل گیلان از نیروگاه سیکل ترکیبی پرهسر/تاکید آقایی بر توسعه این نیروگاه 04/04/30
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی استان یزد از هیاتهای حل اختلاف مالیاتی/مختاری: مرکز دادرسی مالیاتی یکی از ارکان حیاتی سازمان امور مالیاتی است 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان گیلان از پروژه کمربندی سیاهکل/ آقایی خبر داد: تشکیل کمیته نظارت بر شورای اداری شهرستانها در بازرسی کل استان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان سیستان و بلوچستان از روند برگزاری کنکور سراسری در استان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان تهران و مشاور رئیس سازمان بازرسی کل کشور از راه آهن/ سهرابخان: خط قرمز بازرسی کل استان نارضایتی مردم است 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان قم از اتاق اصناف استان/ تاکید طالبی بر هماهنگی میان دستگاههای اجرایی و تشکلهای صنفی 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان لرستان از برخی پروژههای عمرانی خرم آباد 04/04/29
- استقرار هیئت بازرسی در اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان 04/04/29
حجتالاسلاموالمسلمین ماندگاری در جلسه اخلاق بازرسی:
قدرت تشخیص راهنما از راهزن از طریق بصیرت است
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، حجتالاسلاموالمسلمین محمدمهدی ماندگاری ظهر امروز چهارشنبه در هجدهمین جلسه از سلسله جلسات اخلاق بازرسی با اشاره به پشت سر گذاشتن روز 9 دی، به فصل مشترک این روز و شهادت امام حسن عسکری(ع) پرداخت.
وی بالاترین بصیرت را قدرت تشخیص راهنما از راهزن دانست و افزود: با توجه به اینکه در ظاهر راهنما و راهزن شبیه یکدیگر هستند، مردم در زمان معصومین قدرت شناسایی و تفکیک این دو را پیدا نکردند.
این استاد حوزه و دانشگاه علت عدم تفکیک راهنما از راهزن را فتنههای ابلیس عنوان کرد و گفت: فتنه در قرآن کریم اینطور معنا شده که باطل در ظاهر و قالب حق معرفی میشود.
حجتالاسلام ماندگاری ادامه داد: در چنین روزی درحالیکه پیکر امام عسکری(ع) روی زمین بود، جعفر کذاب که برادر حضرت بود مقابل حضرت ایستاد تا بر ایشان نماز بخواند اما برخی دیدند یک آقازاده 5 ساله به عموی خود اشاره کرد کنار بایستد و به او گفت که صلاحیت اقامه نماز بر امام را ندارد.
وی با بیان اینکه کار ابلیس جلوه دادن باطل بهصورت حق است و باطل را بهعنوان حق جا میزد، راه شناسایی فتنه را "بصیرت" دانست و تصریح کرد: علت غیبت امام زمان(عج) خود ما هستیم، چراکه زمانی که دشمنان ائمه را به شهادت میرساندند، مردم ایستادند و خاموش کردن نور ائمه را نگاه کردند، به همین علت خداوند بعد از شهادت امام عسکری(ع) این نعمت را از انسانها گرفت و حضرت مهدی(عج) از نظرها غایب شدند.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: مردم بین امیرالمؤمنین علی(ع) و معاویه، راهنما و راهزن را تشخیص ندادند چراکه ابلیس فتنه کرد و غبار به وجود آورد و زمانی که فضا غبارآلود باشد، مردم قدرت تشخیص ندارند.
حجتالاسلام ماندگاری در ادامه سخنان خود با اشاره به پیشرفت علم و به دست آمدن قدرت شناسایی اشیای اصل از قلابی، اظهار داشت: البته انسانهای اصلی و قلابی را با پیشرفت علم نمیتوان تشخیص داد و راه تفکیک آنها طبق فرموده قرآن تقواست؛ اگر تقوا پیشه کنیم خداوند قدرت تشخیص حق از باطل را به ما میدهد.
وی با بیان اینکه ابلیس از طریق فتنه، سر بزرگان بشریت کلاه گذاشته است، افزود: شیطانی که توانست برای حضرت آدم(ع)، حضرت ابراهیم(ع) و حضرت اسماعیل(ع) فتنه کند، پس گمراه کردن ما برایش کاری ندارد.
این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: هرچه سطح نظارت و بازرسی را بالا ببریم ولی نتوانیم میزان تقوا را در سطح جامعه افزایش دهیم، ما را در نظارت دور میزنند.
حجتالاسلام ماندگاری با اشاره به اینکه شیطان، برای فتنهگری افرادی را انتخاب میکند که مردم به شک بیفتند، ادامه داد: در فتنه 88 دیدیم که شیطان سراغ افراد باسابقه رفته بود، همانطور که در جریان جنگ جمل دو نفر از صحابه باسابقه و یک نفر از بیت رسولالله(ص) پیشرو شده بودند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر قدرت تشخیص نداشته باشیم، شیطان راهزن را بهجای راهنما جلوه میدهد و امامزاده قلابی همچون جعفر کذاب را بهجای امام یعنی حضرت مهدی(عج) معرفی میکند. امروز نیز میبینیم فردی در لباس مرجعیت تفرقه بین شیعه و سنی را دامن میزند و قمهزنی را ترویج و اهداف انگلیس و آمریکا را دنبال میکند، پس با این وجود آیا میتوان دنبالهروی چنین فردی بود؟
