- بازدید بازرس کل استان گیلان از سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت 04/04/30
- بازدید بازرس کل گیلان از نیروگاه سیکل ترکیبی پرهسر/تاکید آقایی بر توسعه این نیروگاه 04/04/30
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی استان یزد از هیاتهای حل اختلاف مالیاتی/مختاری: مرکز دادرسی مالیاتی یکی از ارکان حیاتی سازمان امور مالیاتی است 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان گیلان از پروژه کمربندی سیاهکل/ آقایی خبر داد: تشکیل کمیته نظارت بر شورای اداری شهرستانها در بازرسی کل استان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان سیستان و بلوچستان از روند برگزاری کنکور سراسری در استان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان تهران و مشاور رئیس سازمان بازرسی کل کشور از راه آهن/ سهرابخان: خط قرمز بازرسی کل استان نارضایتی مردم است 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان قم از اتاق اصناف استان/ تاکید طالبی بر هماهنگی میان دستگاههای اجرایی و تشکلهای صنفی 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان لرستان از برخی پروژههای عمرانی خرم آباد 04/04/29
- استقرار هیئت بازرسی در اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان آذربایجان شرقی از شرکت تولید آرد سالم پاک 04/04/29
قاضی سراج در دیدار با مدیرکل حقوقی وزارت امور خارجه آلمان:
سازمان بازرسی آمادگی دارد مشکلات بر سر راه سرمایه گذاری داخلی و خارجی را مرتفع کند
مدیرکل حقوقی وزارت امور خارجه جمهوری فدرال آلمان عصر امروز با حضور در سازمان بازرسی کل کشور با رئیس سازمان بازرسی دیدار و گفت و گو کرد
مدیرکل حقوقی وزارت امور خارجه جمهوری فدرال آلمان عصر امروز با حضور در سازمان بازرسی کل کشور با رئیس سازمان بازرسی دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، قاضی ناصر سراج در این دیدار با اشاره به سفر سال گذشته اش به آلمان گفت: در این سفر ملاقات های دوجانبه خوبی با همتای آمبودزمانی ام در آلمان، دادستان کل برلین، معاون وزیر کشور آلمان، رئیس سازمان شفافیت بین الملل که مقر آن در برلین است و دیگر مقامات آلمانی داشته ام.در این دیدارها ضمن تاکید بر توسعه روابط دو جانبه در زمینه های مختلف، سازمان بازرسی کل کشور نسبت به میزبانی از اساتید آلمانی در زمینه مبارزه با فساد و توسعه شفافیت، جهت برگزاری دوره های آموزشی در سازمان بازرسی و همچنین در آکادمی آمبودزمان آسیایی که بنا به تصویب انجمن آمبودزمان آسیایی با حضور نمایندگان کشورهای آسیایی عضو در تهران برگزار می شود، اعلام آمادگی کرده است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور، وظایف سازمان را در سه بخش اصلاحی ، ضد فسادی و آمبودزمانی تقسیم بندی نمود و با اشاره به وظایف بخش آمبودزمانی سازمان و انعقاد تفاهم نامه های همکاری بین سازمان بازرسی کل کشور به عنوان آمبودزمان ایران و آمبودزمان کشورهای مختلف گفت: سازمان بازرسی کل کشور علاوه بر عضویت در آمبودزمان بین المللی و آمبودزمان آسیایی، خزانه دار کل آمبودزمان آسیایی نیز می باشد. همچنین سازمان بازرسی عضو انجمن مسئولان مبارزه با فساد نیز است که در این راستا بر توسعه همکاری های بین المللی دوجانبه تاکید دارد. طی سال های اخیر سازمان بازرسی کل کشور با نمایندگان 8 کشور دنیا از جمله دانمارک، چین، ترکیه، عراق، ارمنستان و ... تفاهم نامه همکاری امضاء کرده است که برگزاری چند دوره آموزشی در ایران با حضور اساتید کشورهای اروپایی و آسیایی مانند دانمارک از جمله نتایج این تفاهم نامهها است.
قاضی سراج در ادامه با اعلام حمایت سازمان از سرمایه گذاری در ایران گفت : در رابطه با حمایت از سرمایه گذاری خارجی، اداره کلی در سازمان بازرسی کل کشور وجود دارد که کارش حمایت از سرمایه گذاری (داخلی و خارجی) است. اگر سرمایه گذار در وازرتخانه ها و سازمان ها با مشکلی مواجه شوند، آن را به سازمان بازرسی منعکس می کنند و ما سعی خواهیم کرد در محدوده قانونی آن را بر طرف کنیم.
در ادامه این دیدار، مایکل کخ مدیرکل حقوقی وزارت امور خارجه با اشاره به دلیل سفرش به ایران گفت: بیشتر فعالیت های بنده در حوزه حقوق بین الملل و همین طور امور کنسولی از جمله صدور روادید برای اتباع خارجی و همچنین حقوق جزایی و مدنی است. دلیل سفر من به تهران ، تلاش برای توسعه روابط دو جانبه ایران و آلمان از طریق بهبود و ارتقاء همکاری های حقوقی بین دو کشور است. البته ما اطلاع داریم که از گذشته روابطی وجود داشته و هنوز هم برقرار است از جمله سفر حضرتعالی به آلمان ولی ما سعی داریم یک سری سلسله روابط جدید را به روابط موجود اضافه کنیم.
این مقام وزارت خارجه آلمان با مهم توصیف کردن مبارزه با فساد برای کشورها گفت: مبارزه با فساد به خصوص برای وجهه بین المللی کشورها موضوع بسیار مهمی است. همان طور که اشاره داشتید ایران از سرمایه گذاری خارجی و جذب سرمایه گذاری خارجی حمایت می کند و اگر وجهه بین المللی درباره مبارزه با فساد مناسب نباشد، مانع این سرمایه گذاری خواهد شد.
وی در ادامه تاکید کرد: اگر در زمینه مبارزه با فساد امکان همکاری وجود داشته باشد در هر سطحی از جمله تبادل متخصصین بسیار علاقمند هستیم تا با سازمان بازرسی ایران همکاری داشته باشیم. در اصل می خواهیم این سفر نقطه آغازین برای توسعه روابط دو کشور باشد و ما قصد داریم با این سفر درها را باز کنیم تا ببینیم در آینده چه کارهای مشترکی می توانیم انجام دهیم.
در این دیدار خانم ها ورونیکا کلر انگلس «مدیر بنیاد همکاری حقوقی بین المللی آلمان»، آلی توماس «کارشناس میز ایران در وزارت امور خارجه آلمان»، شو گراف «نفر دوم سفارت آلمان در تهران»، مونیکا مینتس «دبیر اول سفارت آلمان در تهران» و آقای استفانو وینبرگر «رئیس بخش حقوقی وزارت خارجه آلمان»، مدیرکل حقوقی وزارت امور خارجه جمهوری فدرال آلمان را همراهی می کردند.
