- حل مشکلات کارخانه الیاف گستر یزد در جریان بازدید بازرسکل قضایی استان یزد 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: قانون ثبت رسمی معاملات نیازمند نظارتهای هدفمند است 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: معادن باید به تعهدات خود در قبال محیط زیست عمل کنند 04/04/25
- بازدید بازرسکل استان قم از مرکز درمان ناباروری طهورا/ مشکلات این مرکز درمان ناباروری در دستور کار بازرسی کل استان 04/04/25
- بازدید بازرس کل استان گیلان از سایت دفن زباله لندفیل آستارا/ گلایه آقایی از عدم ساماندهی سایت دفن زباله آستارا 04/04/24
- نشست بازرسکل استان خراسان رضوی با قرارگاه مردمی جمعیت استان برگزار شد/ فتوحی: اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند پیگیری جدیتر دستگاههاست 04/04/24
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از بخشهای توسعهیافته زندان نقده 04/04/24
- بازرس کل قضایی آذربایجان غربی: تلاش شبانه روزی مرزبانی و سپاه، رمز امنیت پایدار در مرزهای آذربایجان غربی است 04/04/23
- بازدید بازرس کل زنجان از پروژه اراضی لیل آباد 04/04/23
- بازدید 10ساعته بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از زیرساختهای عشایری زیوه ارومیه 04/04/23
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خبرداد؛
آسیبشناسی وضعیت انبارهای اموال تملیکی توسط تیم سازمان بازرسی/ ۵۴ درصد کالاها در پنج استان نگهداری میشوند
رئیس سازمان بازرسی کل کشور از آسیبشناسی وضعیت انبارهای اموال تملیکی توسط این سازمان خبرداد و گفت: گزارش این آسیبشناسی در حال نهایی شدن است.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، دکتر خدائیان در نشست ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در قوهقضاییه که با حضور حجتالاسلام والمسلمین مصدق، معاون اول قوهقضاییه و سایر مسئولان ارشد قضایی صبح امروز چهارشنبه برگزار شد، بیان کرد: پیرو دستور رئیس قوه قضاییه سازمان بازرسی کل کشور تعیین تکلیف انبارهای اموال تملیکی را در دستور کار خود قرار داده و در این زمینه یک گزارش کارشناسی به مسئولان ارسال کرده است.
وی افزود: علاوه بر این یک گروه ۳۰ نفره در سازمان بازرسی تشکیل و با بررسی وضعیت کالا در انبارها این موضوع آسیبشناسی و گزارش آن در شرف نهایی شدن است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: ۵۴ درصد کل این کالاها در ۵ استان تهران، خراسان رضوی، اصفهان، آذربایجان شرقی و خوزستان (خرمشهر) نگهداری میشود.
وی به تشریح مشکلات این انبارها پرداخت و اظهار کرد: فقدان انبارهای استاندارد، کمبود ظرفیت، انبارها، عدم دسترسی به پروندهها، اطاله دادرسی و عدم صدور رای قطعی در موعد مقرر، کمبود اعتبار برای معدوم کردن اموال، مشکلات مربوط به اخذ سند مالکیت، فقدان نیروی کافی و متخصص در سازمان اموال تملیکی، خلأ قوانین و مصوبات و لزوم اصلاح قانون سازمان اموال تملیکی، عدم انبارگردانی مناسب از مهمترین مشکلات موجود به شمار میروند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه روند امور و تعیین تکلیف کالاها در انبارهای اموال تملیکی رو به بهبود است؛ تاکید کرد؛ حل کامل مشکلات مستلزم آن است که موانع مذکور، رفع شود.
