- بازدید سرزده بازرس کل قضایی استان یزد از هیاتهای حل اختلاف مالیاتی/مختاری: مرکز دادرسی مالیاتی یکی از ارکان حیاتی سازمان امور مالیاتی است 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان گیلان از پروژه کمربندی سیاهکل/ آقایی خبر داد: تشکیل کمیته نظارت بر شورای اداری شهرستانها در بازرسی کل استان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان سیستان و بلوچستان از روند برگزاری کنکور سراسری در استان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان تهران و مشاور رئیس سازمان بازرسی کل کشور از راه آهن/ سهرابخان: خط قرمز بازرسی کل استان نارضایتی مردم است 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان قم از اتاق اصناف استان/ تاکید طالبی بر هماهنگی میان دستگاههای اجرایی و تشکلهای صنفی 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان لرستان از برخی پروژههای عمرانی خرم آباد 04/04/29
- استقرار هیئت بازرسی در اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان آذربایجان شرقی از شرکت تولید آرد سالم پاک 04/04/29
- بازدید بازرس کل استان بوشهر از انبارهای اموال تملیکی گناوه و دیلم 04/04/29
- بازدید بازرسکل قضایی استان مازندران از اداره کل انتقال خون استان/ پیگیری و رفع مشکلات این اداره کل در دستور کار بازرسی کل استان 04/04/29
بازرسکل استان کردستان:
از 1677 روستای کردستان، تنها 20 روستا به شبکه فاضلاب متصل هستند/ انتقاد از نبود طرحهای کارشناسی در حوزه مدیریت پساب
بازرسکل استان کردستان با انتقاد از اینکه از یکهزار و 677 روستای استان، تنها 20 روستا به شبکه فاضلاب متصل هستند، گفت: بسیاری از این روستاها در حوزه بالادست سدها و منابع آبی هستند.
به گزارش روابط عمومی بازرسیکل استان کردستان، عیسی هواسی در ششمین جلسه کمیسیون علمی- تخصصی استان کردستان با هدف بررسی چالشهای موجود در حوزه مدیریت فاضلاب، پسماند و پساب در استان کردستان در حضور صاحبنظران، اساتید و کارشناسان استانی و با حضور بازرسکل استان کردستان گفت: کمیسیون علمی - تخصصی محل مباحث کارشناسی و مجادله و تضارب آرا است و مدیریت فاضلاب ایمن بیشتر از این که به عنوان یک منبع آبی مطرح باشد، در محافظت از اکوسیستم و محیط زیست نقش بسیار مهمتری دارد.
وی عدم نظارت بر تولید فاضلاب و عدم مدیریت آلودگیهای ناشی از پسماندها و زبالهها در ادوار گذشته را باعث آلودگیها شدید و نابودی منابع آبی از جمله سد ژاوه، سد قشلاق و... دانست و ادامه داد: این امر باعث ایجاد هزینههای چندبرابری و خسارات سنگین شده است.
بازرس کل استان کردستان با طرح این پرسش که نتیجه و خروجی مطالعات قبلی در این حوزهها چه بوده و آیا اصلا خروجی وجود داشته، نبود مطالعات و طرحهای کارشناسی جدید را از مهمترین چالشهای مدیریت پساب و پسماند دانست.
وی نبود و یا در مدار قرار نداشتن تصفیه خانههای مناسب در برخی شهرها، عدم جداسازی آبهای سطحی از فاضلاب به منظور کاهش دبی ورودی آب به تصفیه خانهها، عدم نظارت بر تخلیه نخالههای ساختمانی، نبود طرحهای تبدیل زباله به انرژی چه به روشهای حرارتی و چه غیر حرارتی و... را از دیگر مشکلات مهم این حوزه دانست و افزود: از یک هزار و 677 روستای استان، تنها 20 روستا به شبکه فاضلاب متصل هستند که از قضا بسیاری از این روستاها در حوزه بالادست سدها و منابع آبی هستند.
هواسی خواستار بررسی طرحهای امکانسنجی و مشارکت با بخش خصوصی جهت تزریق منابع مالی شد و از آمادگی دستگاههای نظارتی جهت همکاری با بخش اجرایی استان در بخش مدیریت حوزه پساب و پسماند خبر داد.
در ابتدای این جلسه، حیدری معاون نظارت و بازرسی استان کردستان با یادآوری رسالت، جایگاه و اهداف مهم کمیسیونهای علمی تخصصی، خواستار بررسی موضوعات مطروحه به دور از جانبداری کارشناسان از دستگاههای اجرایی شد و متذکر گردید که نقش کمیسون علمی – تخصصی، ریشهیابی مشکلات و ارائه پیشنهادات جهت حل آنهاست.
در جریان این نشست هریک از اساتید، صاحبنظران و کارشناسان دستگاههای اجرایی به بیان مهم ترین مشکلات حوزه مدیریت پساب، پسماند، مشکلات انتقال و دفع شیره آبههای خانگی و صنعتی، سایتهای دفع زباله و... در شهرستانهای استان کردستان و ارائه ی پیشنهادات خود پرداختند.
