- بازدید بازرس کل استان زنجان از شرکت تولیدی پارسیان 04/05/08
- سازمان بازرسی کل کشور نحوه تأمین تجهیزات لازم برای برگزاری انتخابات الکترونیکی را بررسی کرد 04/05/08
- گزارش صدا و سیما از مطالبه ای که با ورود سازمان بازرسی به نتیجه رسید؛ واگذاری زمین های رایگان قانون جوانی جمعیت به متقاضیان زنجانی 04/05/07
- بازرس کل استان گیلان: شهرکهای صنعتی یک فرصت برای اشتغالزایی و از بین بردن فقر در جامعه است 04/05/07
- حضور بازرس کل استان قم در نشست بازرسان ستاد امر به معروف استان/ تاکید طالبی بر ضرورت تخصصی شدن فعالیت بازرسان 04/05/07
- بررسی مشکلات کاهش فشار و قطعی آب تهران از سوی سازمان بازرسی کل کشور/ ضرورت تسریع در رفع مشکلات موجود و پاسخگویی مؤثر به شهروندان 04/05/06
- بازرس کل بانکها و بیمه سازمان بازرسی با حضور سرزده در بانکها نحوه عملکرد شعب در رابطه با فروش ارز اربعین را بررسی کرد/ ارائه پیشنهادهای لازم به منظور تسریع در ارائه خدمت به زائرین 04/05/05
- عیادت بازرس کل قضایی استان سیستان و بلوچستان از مجروحان حادثه تروریستی زاهدان 04/05/05
- بازدید بازرس کل استان قم از پروژه در حال احداث واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعهای 04/05/05
- بازرسکل قضایی آذربایجانغربی تاکید کرد: ضرورت مدیریت مصرف و همکاری بینبخشی برای عبور از بحران کمآبی در حوزه سد بوکان 04/05/05
بازدید بازرسکل استان قم از نحوه نگهداری میوه و خرما در سردخانه استان/تاکید طالبی بر توزیع عادلانه اقلام/اقشار کم درآمد جامعه مورد توجه قرار گیرند
بازرس کل استان قم در راس یک هیات بازرسی از نحوه نگهداری میوه ایام نوروز و خرما ایام ماه مبارک رمضان بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان قم، به منظور بررسی وضعیت نحوه نگهداری میوه ایام نوروز و خرما در ایام ماه مبارک رمضان، حجت الاسلام محمود طالبی بازرسکل استان قم به همراه سربازرس گروه تولیدی از سردخانه نگهداری این اقلام بازدید کرد.
بازرس کل استان قم در این بازدید که با همراهی مدیرکل جهاد کشاورزی، مدیرتعاون روستایی استان و سایر کارشناسان مربوطه صورت گرفته، ضمن تأکید بر کشف قیمت مناسب این اقلام، پایش لحظهای، شروع به هنگام طرح و توزیع عادلانه آن در سطح شهر، گفت: اقشار کمدرآمد جامعه در این طرح به طور ویژه مد نظر قرار گیرند.
گفتنی است در استان قم برای این ایام 112 تن پرتقال، 50 تن سیب و 5 تن خرما ذخیره شده است.
